V Ljutomeru se je pred nekaj dnevi odprla nova specializirana trgovina za hišne ljubljenčke Mr. Pet. Na dan otvoritve je privabila več kot 400 obiskovalcev, ki so izkazali ljubezen do živali.

Nekateri so celo pripeljali svoje štirinožne spremljevalce, ki so lahko uživali v degustaciji premium izdelkov blagovne znamke Wolf Pack v restavraciji, namenjeni posebej njim.

Mr. Pet predstavlja celovito ponudbo za hišne ljubljenčke

Nahaja se na Kolodvorski ulici 24 v Ljutomeru, kjer vam nova trgovina za male živali Mr. Pet Ljutomer nudi izjemno izkušnjo pri nakupovanju za vaše ljubljenčke.

V trgovini boste našli širok izbor več kot 100 prestižnih znamk, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost negovalnih izdelkov in opreme za vaše hišne ljubljenčke, poleg tega pa so na voljo tudi vrhunski prehranski izdelki.

Vse za vaše male prijatelje

Ponudba je prilagojena vsem vrstam hišnih ljubljenčkov. Mr. Pet v svojem naboru ne vključuje le izdelkov za pse in mačke, temveč smo razširili tudi ponudbo za druge hišne prijatelje, kot so glodavci, ptice, ribe, kače in še mnogi drugi.

Poleg tega trgovina ponuja tudi opremo in izdelke za akvaristiko ter teraristiko.

Postanite član našega Kluba

Vabimo vse ljubitelje živali, da se pridružijo družini Kluba Mr. Pet. S članstvom v naši močni skupnosti prejmete bonus na kartici Mr. Pet ob vsakem nakupu.

Članstvo je povsem brezplačno, Klub Mr. Pet pa že zdaj šteje več kot 100.000 članov. Ponuja tudi številne ugodnosti.

Mr. Pet. Vse za vaše male živali. 

Starejše novice