Za pester zaključek 13. Jenamena festa so poskrbeli Poskočni muzikanti in Alfi Nipič.

Zadnji dan 13. Jenamena festa je minil v znamenju celodnevnega festivalskega dogajanja z Jenamena rokometom, balinanjem, nogometnim turnirjem in še marsičim.

Športno, kulinarično, kulturno

Dogajanje se je pričelo z Jenamena ribičijo in nogometnim turnirjem, nadaljevalo pa z relijem kolesarjev starodobnikov, ki so se ga udeležili tudi obiskovalci iz tujine.

Na Jenamena senju se je medtem predstavilo veliko število razstavljavcev, večinoma domačih obrtnikov in ustvarjalcev, ki so ponujali svoje raznorazne izdelke.

V kulinaričnem koutu so se predstavile različne okoliške organizacije ter na prizorišču skuhale in ponujale svoje dobrote.

Prav tako se je v okviru festivala odvilo Jenamena balinanje in gledališka predstava za otroke, ki jo je izvedlo Miškino gledališče.

Na Jenamena koulaj so organizatorji predstavili raznovrstne jedi naših dedkov in babic, ki so jih obiskovalci lahko brezplačno poizkusili.

Podelili nagrade in se zabavali pozno v noč

Zvečer pa je nato sledilo še nagradno žrebanje za Jenamena biciklin in Jenamena skiro, ki ju je poklonila trgovina Jager, ter za hidropak, ki ga je je poklonilo podjetje InHouse. Za zabavo do poznih jutranjih ur so poskrbeli Poskočni muzikanti in Alfi Nipič.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bejle zavec (nepreverjen)

Tote poskočni muzikante pa tuj niso neven kaj! Leko be najele neksoga cigana pa be isto odigra samo z kradnjeno opremo

Starejše novice