V valu odpuščanj na največji komercialni televiziji POP TV, bo ukinjeno tudi pomursko dopisništvo.

Pred nekaj dnevi je v javnost prišla informacija o tem, da bo POP TV odpustil večje število sodelavcev. Kot pravijo na POP TV, naj bi šlo za racionalizacijo poslovanja, a vse močnejše so govorice, da so odpuščanja posledica večmilijonske kazni, ki jo je družbi Pro Plus zaradi zlorabe prevladujočega položaja izrekla Agencija za varstvo konkurence. 

Poleg odpuščanja naj bi ukinjali tudi več dopisništev, po poročanju časnika Večer pa naj bi med njimi bilo tudi Pomursko dopisništvo. Poleg pomurskega, naj bi ukinili še primorsko dopisništvo ter dopisništvo iz Nove Gorice.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
truplo jr. (nepreverjen)

bar na MM nede špoto.

krokodil pini (nepreverjen)

To se pravi, da bo zdaj v vase zagledani Marjan Maučec ostal brez službe ali pa ga bodo angažirali na pljuvalnik(pomurec).com

A (nepreverjen)

Človeška hudobnost je brezmejna. Samo da bi sosedu krava crknila, ha?

Peredajs

Jasno, da je gospodarsko ozadje popolnoma izpraznjeno. Glavne zvezde, ki iz dneva v dan predvajajo "črno kroniko", so itak v LJ: vasezagledani politiki, neuravnovešeni sindikalisti, popolnoma zmedeno sodstvo, vse ostalo je pa 6. liga.

M (nepreverjen)

Kdo pa še gleda te neobjektivnih 24 kur? Dosti pompa in blišča, a mnogo premalo objektivne vsebine.

stefanNjj (nepreverjen)

Mi ze dolgo gledamo porocila na Planet TV

pop (nepreverjen)

pa tak san zadnjih deset lejt nej vido kaj čednoga od njih

master (nepreverjen)

Od gledanja PopTV dobite malo glavo pa velko rit... ges san jih nigdar nej gledo.

Peredajs

Pa to ni samo pri POP TV, to je povsod: RTV, internet, Sobotainfo, ... Kaj pa naj objavljajo, če pa je vse v riti, država propada, ..., "pravi" obsojenci gredo iz zaporov, ker dobro kuhajo, ker sploh ne vedo zakaj so bili notri, stalno napačni postopki, ... Povrniti jim bomo mogli neke stroške, sedaj morajo samo še raziskati kakšne. Baron nekje založil 8,5 M€, pa v osebni stečaj, ... Zdaj pa bi mi radi "obglavili" novinarje. Vidi se, da smo postali vsi nenormalni. Nek ide vse u qrac!!!

Starejše novice