To jesen bodo že obstoječi pester kolaž ponudbe v nakupovalnem središču Maximus Murska Sobota dopolnile še tri nove trgovine.

Optika Ghetaldus 

17. septembra odpira vrata Optika Ghetaldus, ki je že več kot pol stoletja s sodobnim pristopom in strokovno ekipo eden večjih ponudnikov sončnih, ter korekcijskih očal svetovno znanih blagovnih znamk v približno sto poslovalnicah.

Simbioza strokovnosti, znanja in najširše ponudbe, ki zagotavlja popoln izbor sončnih in korekcijskih očal, vas ne bo pustila ravnodušnih.

Optika Ghetaldus zagotavlja največjo skrb za vaše oči, ob otvoritvi pa pričakujejo prve kupce s kar 30% popustom na sončna očala in korekcijske okvirje. Otvoritveni popust velja do 25.09.2021.

Strokovna ekipa in najširša ponudba očal

Že več kot pol stoletja tradicije in sodoben pristop – to je formula, zaradi katere se naši kupci radi vračajo k nam. Vodstvo optike Ghetaldus v svetu očal je vsem dobro znano, nenehna rast pa je del našega optičnega genetskega koda.

Zavidljiva rast je rezultat kombinacije strokovne ekipe in najširše ponudbe sončnih in korekcijskih očal svetovno znanih blagovnih znamk, ki jih najdete v vseh naših poslovalnicah. Svetovno znane blagovne znamke in najnovejši trendi so na "dlani" sedanjih in bodočih kupcev optike Ghetaldus in vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušne.

Če še niste del te polstoletne tradicije, je zdaj pravi čas, da to postanete. Zdaj je ključni trenutek, da skupaj ustvarimo tisto, kar bodo nove generacije cenile in gojile, in to je zaupanje, varnost in modno ozaveščenost. Izberite Ghetaldus. 

Alma Ras

V mesecu oktobru prihaja nova blagovna znamka Alma Ras, uspešnega podjetja iz Bosne in Hercegovine, ki je proizvajalec finega ženskega, moškega in otroškega spodnjega perila ter spalnega programa.

Glavne značilnosti blagovne znamke Alma Ras so visokokakovostni materiali evropskega porekla, unikatni dizajn in širok izbor za vse generacije.

Lastni razvojni in kreativni oddelek podjetja iz sezone v sezono prinaša inovativne in vrhunske kreacije, ki ponujajo izjemno udobje in funkcionalnost, kakovostni materiali pa zagotavljajo dolgotrajnost izdelkov.

Salon vozil Toyota

Od 3. septembra lahko v Maximusu kupite tudi Toyoto. V septembru je namreč Avtohiša Posedi odprla prodajno razstavni salon vozil Toyota.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice