Fotografija je simbolična
Ker jih je zeblo, so si ob vozilu zakurili ogenj. Narobe je šlo vse, kar je lahko ...

Po poročanju Policijske uprave Maribor, je včeraj, malo po 6. uri trem moškim, doma iz Maribora oziroma njegove okolice, na makadamski cesti med Ložino in Malo Varnico, zmanjkalo goriva v osebnem avtomobilu znamke Renault Scenic. Ker jih je zeblo, so si ob vozilu zakurili ogenj.  

To so storili preblizu vozila, zato je to zagorelo in zgorelo. Pogasili so ga šele gasilci.

»Če gasilcem požara ne bi uspelo pogasiti, bi se ogenj lahko razširil v gozd, v neposredni bližini. Gozd se razprostira na več hektarih, zato bi bilo gašenje, če bi do tega prišlo, zelo zahtevno, ogroženo pa bi bilo tudi premoženje velike vrednosti,« je ob tem opozoril Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Maribor.

Zraven tega se je nad vozilom nahajal tudi visokonapetostni daljnovod: »Zato bodo policisti vse tri zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti ovadili pristojnemu tožilstvu.«

Zoper vse tri bodo podali tudi predlog pristojnemu prekrškovnemu organu zaradi kršitve odloka vlade, saj so nedovoljeno odšli na območje več drugih občin.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
someone1 (nepreverjen)

Darwin awards of year 2020.....

Bubek (nepreverjen)

Štajerci kak štajerci

6881 (nepreverjen)

Že začate delati enake naslove kak Slovenske novice, radio 1,... Slika kaže je zagorelo, kar je logično, naslov pa takšen, kak či bi se jih Jezus prikazo pa pogaso ogenj

čarni vrag (nepreverjen)

Bole labilni že kažejoznake norosti. Zakurili so poleg avta in pod daljnovodom.

Casio (nepreverjen)

Nekateri sploh ne pomislijo kaj lahko in kaj ne, in še sebe spravljajo v nevarnost.

Suli (nepreverjen)

Sploh jim ni bilo treba odklopiti akumolatorja.

. (nepreverjen)

Drogo so dostavljali?

Starejše novice