Vsak tretji ponedeljek v mesecu lahko v trgovini Zavoda korak naprej najdete otroška oblačila, obutev in opremo za samo 50 centov za kos.

Na deževen novembrski ponedeljek poteka že tretji Dan za 50 centov v organizaciji Zavoda korak naprej so. p. Vodja projekta Lea Cipot skozi mesečne akcije želi pomagati v težkih časih, tudi predvsem socialno ogroženim posameznikom in družinam, ki se srečujejo s hudo materialno stisko.

Akcija poteka v trgovini z rabljeno otroško opremo in oblačili na Slovenski ulici 34, v središču Murske Sobote pod Hotelom Zvezda.

V trgovini imajo na voljo različne izdelke za otroke, od oblek, igrač do vozičkov, ki so na voljo po mnogo stranki prijaznejših cenah. Dobrodošli so prostovoljni prispevki, v trgovini pa lahko tudi podarite rabljene igrače ali prodate rabljene, a ohranjene vozičke, kjer vam bodo pomagali predmete, ki jih več ne rabite, podariti in ali prodati naprej.

Za najmlajše imajo v trgovini igralni kotiček, kjer se lahko malčki zabavajo, med tem ko starši iščejo, izbirajo, prodajajo in kupujejo, kaj prinesejo ali izmenjajo.

Vse, ki stopijo v trgovino pozdravijo prijazne prostovoljke Zavoda Korak Naprej in pomagajo pri iskanju, izbiri in tudi pomagajo odgovoriti na morebitna vprašanja.

Akcija Dan za 50 centov poteka danes do 17. ure, tako je še čas za obisk trgovine. Naslednja akcija pa bo spet naslednji mesec.

Vodja projekta Lea Cipot je še povedala: »Tu smo, da pomagamo drugim, predvsem socialno ogroženim posameznikom in družinam, ki se srečujejo s hudo materialno stisko. Stiska ljudi se stopnjuje in s takimi akcijami lajšamo življenje. Veseli smo dobrega odziva in obiska, tako obleke in obutev ter plišaste igrače hitro najdejo novega lastnika«. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
buldog-MS (nepreverjen)

buldog-MS to je zelo pohvalno samo od kod pa dobite toliko oblačil, da jih lahko razdeljujete ali porodajate.

Starejše novice