Vsak tretji ponedeljek v mesecu lahko v trgovini Zavoda korak naprej najdete otroška oblačila, obutev in opremo za samo 50 centov za kos

V Zavodu Korak naprej Murska Sobota so danes pričeli že s tradicionalno akcijo DAN ZA 50 CENTOV. Danes so prodajali otroška oblačila, obutev in opremo, vsak kos za 50 centov. Naslednji dan z omenjeno akcijo bo 29. decembra 2014.

Oblačila za odrasle

Od danes naprej in do 20. decembra poteka tudi prodaja in menjava rabljenih oblačil za odrasle. Akcija poteka v trgovini z rabljeno otroško opremo in oblačili na Slovenski ulici 34, v središču Murske Sobote pod Hotelom Zvezda.

Oblačila, igrače, pripomočki

V trgovini imajo na voljo različne izdelke za otroke, od oblek, igrač do vozičkov, ki so na voljo po mnogo stranki prijaznejših cenah. Dobrodošli so prostovoljni prispevki, v trgovini pa lahko tudi podarite rabljene igrače ali prodate rabljene, a ohranjene vozičke, kjer vam bodo pomagali predmete, ki jih več ne rabite, podariti in ali prodati naprej.

Vodja projekta Lea Cipot je še povedala: »Tu smo, da pomagamo drugim, predvsem socialno ogroženim posameznikom in družinam, ki se srečujejo s hudo materialno stisko. Stiska ljudi se stopnjuje in s takimi akcijami lajšamo življenje. Veseli smo dobrega odziva in obiska, tako obleke in obutev ter plišaste igrače hitro najdejo novega lastnika«. 

Tagi

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice