Slika je simbolična.
Občina Odranci je prejela srebrni certifikat ISSO za leto 2023 za uspešni razvojni položaj občine.

Prejemnica srebrnega certifikata Informacijskega sistema slovenskih občin kakovosti za leto 2023 za uspešni razvojni položaj občine je občina Odranci.

Certifikat izkazuje izjemno kakovost življenja v občini in uravnoteženo stopnjo razvoja.

Izhodišče za podelitev certifikata je Indeks Informacijskega sistema slovenskih občin, ki je sestavljen iz večjega števila kazalnikov, izvedenih iz statističnih, finančnih in gospodarskih podatkov o občini.

Srebrni certifikat prinaša dodaten ugled ter zaupanje v domačem in tujem okolju, nagrado pa je občina prejela v okviru projekta Zlati kamen.

Vir: Občina Odranci

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zuonjko (nepreverjen)

Sem ze mislila, da Obcina Gornji Petrovci?

KAJ PA BELTINCI ? (nepreverjen)

ČESTITKE ZA ODRANCE
Če bi delili od zadaj naprej bi dobili tudi Beltinci, pravzaprav občinska uprava občine Beltinci (ker navadni občani niso nič krivi in ne plačani) Koliko imate zaposlenih na občini Beltinci ? V Odrancih 3 (z besedo tri) in cca 1400 delovnih mest. Eni bi morali iti malo za vajenca se učit v Odrance . bokibogme.

PASO (nepreverjen)

Waaaaau v Odrance so pripelali Carthago ka zdaj lejko tu Medžumurci delajo pa naši za podpovprečno slovensko plačo, rejsan investicija stoletja. Vsekakor pa boljše kot nič.

PASO (nepreverjen)

Občina MS ma ogromno zemljišč tan pri OBI-je, ka majo investitori plac pa lekar še neka širijo. Naj občina, država z pomočjo subvencij privabi kakšne investitorje.

Ooooob (nepreverjen)

Mislis novi zupan? Ne deluje kot da je sposoben v teh vodah kaj narediti.

In reply to by PASO (nepreverjen)

čuček (nepreverjen)

PASO ........... Ja privabiti takšne ,kot je Magna nej ? Kak dugo je bil župan DR Pendrek pa ni bil sposoben nikakršnega investitorja pripeljati v Mursko nej ,da bi sedanji župan ki nima blage veze o ničemer

In reply to by PASO (nepreverjen)

Starejše novice