Najboljši slovenski tetovator Dejan Marič, ki svoje umetnine ustvarja v Lipi, je pred časom osvojil prvo mesto na najbolj prestižni tatu konvenciji v Las Vegasu.

Pomurec pa je na letošnji tatu konvenciji s tetovažo še posebej razveselil enega od oboževalcev slovenskega košarkarskega asa Gorana Dragića. Ta si je namreč dal na nogo vtetovirati Dragićev portret. 

Košarkar Miamija je bil, podobno kot večina njegovih oboževalcev, nad tetovažo navdušen, kar je opaziti tudi na njegovem Twitter profilu.

Foto: Facebook (Tattoo DEJAN MARIC)

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Baba čula... (nepreverjen)

Imam svoje mnenje o ljudeh, ki se dajo tetovirati. Nič kaj dobro. Sicer pa ima vsak posameznik pravico delati s svojim telesom kar sam hoče, vendar ...

masjter3 (nepreverjen)

imam svoje mnenje o ljudej, ki razlagajo svoja mnenja o ljudej, ki se dajo tetovirati. Nič kaj dobro. Sicer ima vsak posameznik pravico do svojega mnenja, vendar....

In reply to by Baba čula... (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

masjter3 je tebi ime Dejan ?

In reply to by masjter3 (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Res si Dejan. Vidim.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Hmmmmm (nepreverjen)

Ka tebej rejsan vsi na ton sveti motijo? Če što ne posluša balkana, je nej dober, če je što desničar je nej dober, če je što za jevška je nej dober, če ma što tatu je nej dober... Maš pa dosta predsodkov (gučin o lidaj s tatujami). Vsak naj dela s svojin teleson ka šče. Pa če šče meti pirsing, ga naj ma. Če šče meti tatu ga naj ma. Neje nešče, ka ma tatu slab človek. Pa nejsan Dejan in neman nikšnoga tatuja. Mogoče bi si dal kakšnoga maloga delati, to pa je tudi vsi. Po vašon mnenji san zaj dober človek, če se pa dan delati tisti tatu pa se v enoj vri spremenin v pošast...

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

GlansPenis (nepreverjen)

Vse lepo in prav... Samo pa da si greš tetovirat sliko od nekoga, pa se mi nena zdi normalno.

Čarni vrag (nepreverjen)

Odštekanec de zdaj celo življenje noso sliko toga košarkaša na nogi. Bog ma velke štale, samo nema štrikov ka bi živino privezo.

Styria (nepreverjen)

Vsak je svojega telesa gospodar :)

In reply to by Čarni vrag (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Mozag !

In reply to by Styria (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Kak nor moraš biti, da daš na s .............. ?

AntiFuzbal (nepreverjen)

Bar tak ka ti...

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Jaz imam samo eno tetovažo. Pa to ne od takih mojstrov pač pa od žene, ki me je s kladivom po rami, ko sem se prvič pijan domov primajal. Jebi ga, tak je život.

In reply to by AntiFuzbal (nepreverjen)

Landini

Mislim, da si zasluži podpisan dres od Gorana.

werwerw (nepreverjen)

Bravo Dejan!!!! Kak zanimijvost; Dejana so nej zejli na Likovno akademijo, ka je kako nej "likovno navdahnjeni", zejli so pa popolnoma netalentejrano deco slovenske "elite", šteri so niti ene hišice nej znali narijsati, med drujgin so nej zejli tudi Lešnika, šteri je izrijso WV-je, zaj pa je pri Mercedesi! Slovenija, tij si v rijti!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice