Po uspešno zaključeni prvi sezoni resničnostne oddaje Ljubezen po domače, ki se je končala z romantično zaroko, se tekmovalci v drugi sezoni že odpravljajo na ''lov'' za pravo ljubeznijo. 

V oddajo prihaja novih osem tekmovalcev, ki si želijo prejeti čim več pisem oboževalk in tako najti svojo ljubezen. Med njimi pa se je znašel tudi Pomurec Mihael

Doktor kemije si želi ljubezni

Mihael Kasaš je 34-letni Lendavčan, po izobrazbi doktor kemije in kemijske tehnologije, ki se ukvarja z biodinamičnim kmetijstvom. V ekološko kmetijstvo se je usmeril že med študijem, njegova strast pa je odkrivanje in spoznavanje novih inovacij. Od nekdaj je bil družbeno aktiven na mladinskem in okoljskem področju in tako po doktoratu pridobil zaupanje župana Lendave ter se zaposlil. Postal je direktor javnega zavoda za mladino, pred dvema letoma pa je kandidiral celo za župana Občine Lendava.

Dekleta bo osvojil s samozavestjo 

Mihael je v predstavitvenem intervjuju za 24ur povedal, da je imel prvič zlomljeno srce že v srednji šoli in tedaj začutil moč ljubezni. Vse kar si želi danes, pa je najti enostavno dekle s podobnimi vrednotami, kot jih ima sam. V oddaji išče nove izzive in poznanstva, strah pa ga ni prav ničesar. Kot pravi, bo dekleta najbolj prepričal s samozavestjo, odločnostjo, zagnanostjo in optimizmom. Ljubezen pa je zanj edini način življenja. 

Če vam je kateri izmed kandidatov všeč in bi radi sodelovali v oddaji, mu lahko med poletjem pošljete ljubezensko pismo. Izmed pisem in prijavnic bo nato vsak izbral nekaj tistih, s katerimi predvideva, da se lahko razplete več kot le prijateljstvo.

FOTO: 24ur.com

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ivanocij (nepreverjen)

Ka lejko drugoga od mađarov cakas..

sivacelica (nepreverjen)

Ti bumbar, šov obstaja že kar nekaj časa, pa je to prvi madžarski tekmovalec.

In reply to by Ivanocij (nepreverjen)

ahahahaha (nepreverjen)

Težko more biti lidan v življenji, keri si nemrejo normalne babe najti po narmalni pouti in se morejo iti v najbole zabite in primitivne oddaje špotat ka ga lejko te namočijo. Od enoga izobraženca, celou doktora, si nebi nigdar mislo ka de se lejko spustil na takšen nivo.

Lila123 (nepreverjen)

Saj ne veš kaj bi rad...mogoče samo medijsko pozornost...

In reply to by ahahahaha (nepreverjen)

cmerar (nepreverjen)

Huh, z brado ga nisem prepoznal.
Kakorkoli, jaz mu držim pesti.

Vfhjm (nepreverjen)

Izobrazba neje vse... Zanimivo, kak je eden pred meno napiso, ide se za primitivne "oddaje". No, koneckoncev sto pa san ges, ka mo lidi sodo. Vsak naj dela pa gleda ka scej :)

Pax (nepreverjen)

"Zdrava kmečka pamet lahko nadomesti skoraj vsak nivo izobrazbe,
vendar noben nivo izobrazbe ne more nadomestiti zdrave kmečke pameti."
Arthur Schopenhauer

sivacelica (nepreverjen)

Bravo Miši. Po vsej prepoznavnosti ti je res manjkalo samo še to. Sicer pa kot je eden že rekel, ne smemo soditi. Je pa res, da človek poleg vsega študija nima časa še za druge stvari, leta pa grejo... No v glavnem želim ti, da srečaš pravo ljubezen, če si že moral v ta šov.

enaenaa (nepreverjen)

Na njihovi kmetiji že dolgo kupujem pridelke, ki so enkratni. Mogoče pa je to samo ena izmed poti za malo reklame za kmetijo. Ni enostavno prebijati se na trg, še posebej za majhno ekološko kmetijo. Želim mu veliko uspeha, vem da se trudi za dobre stvari!

Starejše novice