Slika je simbolična.
Le kaj je lepšega od posedanja na prijetni terasi sredi mesta? Katera je najbolj očarljiva, prijetna, kam vas pot največkrat zanese? Tako ste izbrali bralci.

Med poletnimi temperaturami ni lepšega občutka kot posedanje na prijetni terasi. Z družbo ali brez, gotovo je kakšna, kamor najraje zavijete. 

Imajo posebno udobne stole? So zelena oaza sredi mesta? Je terasa na odlični lokaciji? Ali se le preprosto počutite najbolje zleknjeni na stol v tem lokalu. Gotovo imate teraso, kam najraje zaidete. 

Bralci Sobotainfo ste izbrali!

Terasa, ki je prejela veliko večino vaših glasov, je terasa Pizzerie Nona. Namenili ste jim kar 53,1 odstotka glasov, s tem pa so postali naj terasa po izboru bralcev Sobotainfo

Na drugem mestu sledi Trta Gril, namenili ste jim 11,8 odstotka glasov. Na tretjem mestu je pristalo Gostišče Oaza, namenili ste jim 7,9 odstotka glasov. 

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

ČESTITKE...Nona je v vseh pogledih "prima persona"..................

madaras (nepreverjen)
. (nepreverjen)
Cezar (nepreverjen)

glede na sodelujoče je bilo tou naj terasa sobote, nej prekmurja ... nona je ok, dobra tudi na teniškon, ostalo za đoukati ....

per (nepreverjen)

Pa nega terase pred Zvezdino naravno kostanji senca samo vsebino joj dati in brez konkurence ostalo Nona umetno ge je kakšno drevo samo tende

asdasd (nepreverjen)

najraje posedate na tej terasi? jaz si pa tega ne morem privoščiti !

Vinetu (nepreverjen)

brez zamere,pa nona o
in trta imata teraso dobesedno ob glavni cesti...kak si ti nor....kak te to glasujete,ko ješ še malo smoga zraven dobiš...

Ohjoj (nepreverjen)

Na vsaki terasi je lepo če si z pravo osebo ♥️

. (nepreverjen)

Ka se tijče trte je terasa fajn samo ka ti avtoji dobesedno po glavi vozijo je za posrdanje nej nikšno. Pogejš pa ideš, hrana pa super.

In reply to by Ohjoj (nepreverjen)

Lalika (nepreverjen)

Fekic do tokia

čači mači (nepreverjen)

Prvo kak prvo eni in isti, ki sami sebe predlagajo in prek svojih tudi glasujejo, tak ka stvari so nerelevantne, takše stvari je ocenjevala komisija, npr. Naj kmetijo nekoč - Vestnik, to kvazi glasovanje je pa lahko samo za ta portal, žal, zdaj boste verjetno še za naj bograč glasovali, brez da bi ga probali, brez veze.

Starejše novice