FOTO: Jure Banfi
Hotel Diana je ena redkih turističnih nepremičnin na trgu. Interesenti za nakup so, a zadeva se že nekaj časa ne premakne nikamor.

Hotel Diana s 97 sobami in 186 ležišči, ki je bil zgrajen leta 1967 se že dlje časa sooča s težavami in kot kaže boljši časi niso na vidiku. 

Pred dnevi smo poročali, da je družba Hotel Diana d.o.o. imela na začetku meseca vpisano rezervacijo sredstev na bančnem računu. Direktorica Hotela Diana Jasna Klepec nam je takrat pojasnila, da rezervacija sredstev za samo poslovanje ne pomeni prav ničesar in da so vse obveznosti poravnali še isti dan. 
 

Pogovori med Heto in najemnico hotela Diana Jasno Klepec se tudi po sodniških počitnicah niso premaknili z mrtve točke. Vsak vztraja pri svojem. Heta želi za objekt iztržiti 1,8 milijona evra, Klepčeva vztraja pri znižanju cene.

Diana ena redkih turističnih nepremičnin na trgu 

Kot pojasnjujejo na Heti, je potencialni kupec še vedno zainteresiran za nakup hotela, a vztraja pri tem, da se nepremičnina izprazni. 

Se je pa v tem času pojavil še en potencialni kupec hotela, ki bi hotel kupil v trenutnem stanju. Vendar pa so na Heti skrivnostni, in več informacij o novem potencialnem kupcu ne razkrivajo.

Sicer pa na trgu obstaja zanimanje za nakup hotela Diana, saj kot pojasnjujejo na Heti, je to ena redkih turističnih nepremičnin na trgu. 
DUTB namreč svoje turistične družbe varčuje  za državni turistični holding, v zasebnih hotelih pa so se lastniki večinoma že zamenjali, zaključijo na Heti.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
DF (nepreverjen)

Kupec se imenuje Furs,
nekateri ga kličejo tudi DURS
Resen kupec on že ve kaj dela

tuncika

Hotel Diana je turistični simbol Murske Sobote. Da se z njim mešetari kot kupom dreka je velika žalost. Naj ga odkupi država in potem da v občinsko last in v upravljanje domačinu. Zelo mi je žal za ta hotel, ker bi lahko bil poleg Expanoja, ponos Sobote.

Keramichar (nepreverjen)

Ker bi lahko bil poleg expanoja ponos sobote? Počakaj 2leti pa de drvarnica največji propad v soboti. Tak je že okolica tan. Ti še pa z velko začetnico napišeš

In reply to by tuncika

niksoon (nepreverjen)

ponos sobote, katerega vzdrzujemo drzavljani...butel

In reply to by tuncika

Oliva (nepreverjen)

kaj si ti vedno tak fuknjena
ali samo v ponedeljek popoldne

In reply to by tuncika

12 (nepreverjen)

Na tak ali drugacen nacin..pa naj se ze konca ta saga..prevara...al kaj ze....traja traja traja..nic novega...

jjj (nepreverjen)

DUTB --bo vse kupila .

sobočanec75 (nepreverjen)

Mestni možje z županom na čelu bi lahko tu pomagali pa reševali službe, ne pa da uničujejo tisto kar dobro laufa (Pomurske lekarne).

Oliva (nepreverjen)

Kaj si ti vedno tako fuknjeni
ali samo ob ponedeljkih

In reply to by sobočanec75 (nepreverjen)

Popaj. (nepreverjen)

je bo te ja

In reply to by Oliva (nepreverjen)

Starejše novice