Podžupan Občine Lendava Mihael Kasaš odhaja na Agencijo RS za okolje, župan Magyar je danes že imenoval tri podžupane.

Dr. Mihael Kasaš, ki se ga spomnimo tudi iz resničnostnega šova Ljubezen po domače, je bil na minulih lokalnih volitvah protikandidat zdajšnjemu županu Janezu Magyaru. Slednji je ob nastopu mandata ravno Kasaša imenoval za svojega podžupana, Kasaš pa je podžupansko funkcijo opravljal poklicno. 

Portal Lendavainfo poroča, da sedaj Kasaš zapušča Lendavo in posledično funkcijo podžupana, saj odhaja v Ljubljano, kjer se bo zaposlil na Agenciji RS za okolje. Mihael Kasaš je sicer po izobrazbi doktor kemije in kemijske tehnologije.

 

Magyar imenoval tri nove

Portal Lendavainfo še poroča, da naj bi župan Magyar, v luči Kasaševega odhoda, imenoval tri nove podžupane, ki pa svoje funkcije ne bodo opravljali poklicno. Novi podžupani bi tako naj postali Ivan Koncut, ki bo zadolžen za področje turizma in športa, Otto Močnek, ki bo deloval na področju manjšine in Igor Kulčar, ki bo skrbel za področje okolja ter gospodarstva

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
k... (nepreverjen)

Upajmo da bo rešil problematiko črpanja plina.

gost25 (nepreverjen)

Srečno Miki Miška!!!!

naftaš (nepreverjen)

Grem stavit, ka "lover boy" v Ljubljani ne zdrži niti eno leto. Vsega ka se dotekne po določenem času pisti. Pa še vse "mlade dikline" so njemi zbejžale.

. (nepreverjen)

itak!

In reply to by naftaš (nepreverjen)

Cirkus (nepreverjen)

Nanč ne vejš, šteri je večji ecek od napijsanij

bossmann (nepreverjen)

En odijde, na novo se pa nastavijo trije - lepou.

Elim (nepreverjen)

In se bo končala lendavska zgodba s frackingom. Zdaj imajo svojega borca proti frackingu na mestu kjer se o tem odloča. Če seveda to zanj ni nov resničnostni šov.

. (nepreverjen)

seveda ka je. kak pa nekaj ne ide pa rep med noge in gre drugam. tak človek de cejlo življenje iskal srečo, kere nejde, tak tud nej pameti.

In reply to by Elim (nepreverjen)

Starejše novice