*Fotografija je simbolična
Skupina dijakov 2. letnika Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer v sklopu šolanja na daljavo izvaja brezplačno akcijo pomoči osnovnošolcem.

Dijaki so se na tekmovanju Popri uvrstili v finale s podjetniško idejo, ki temelji na med vrstniški učni pomoči, sedaj pa so se odločili, da v sklopu tutorske skupine Tutko ponudijo brezplačno pomoč osnovnošolcem pri šolanju doma. Svojo ekipo so razširili in povabili dodatne tutorje, saj si želijo, da bi imeli vsi enake zmožnosti pri reševanju nalog za šolo na daljavo. Kot so zapisali, so sami dijaki in vedo, kako se počutijo vsi osnovnošolci pri šolanju doma, ki ni enostavno. V podporo sta jim tudi mentorici in ostali tutorji profesorji, ki jim pomagajo in stojijo ob strani.

Učno pomoč nudijo preko sporočil na Facebooku Tutko in Instagram tutko.ucna.pomoc ter preko elektronske pošte [email protected]

"Trudimo se po najboljši močeh  hitro odgovoriti na vaša vprašanja in težave pri nalogah . Preko pisnih razlag, možnosti vnaprej posnetih razlag za vašo nalogo ter lahko tudi preko Zoom konferenc. Naj omenimo, da gre za varno opcijo BREZPLAČNE UČNE POMOČI OSNOVNOŠOLCEM , da bo lahko učencev in staršev šolski vsak dan doma lažji," so sporočili dijaki GFML, ki želijo pričarati več nasmeov in odpraviti preglavice v času koronavirusa. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice