Macho in Mejke znova skrbita, da solze smeha tečejo v potokih.

Kulturno društvo MIM je znova združilo moči s svojimi prijatelji in po skoraj treh letih pripravilo Macho in Mejke Show vol. 5. Pristen domači humor ter kolaž novih zapletov in presenečenj je Pomurje popeljal v popolnoma novo dimenzijo smeha.

Macho in Mejke (Matej Martük in Boštjan Sinic) sta se na odru prelevila v različne vloge,  s katerimi sta privabila na obraz polno mero smeha. Družbo jima dela zdaj že dolgoletna soigralka Melita Maček. MIM showa pa seveda ni brez edinstvene povezovalke Frančiške von Kozelin, v katere vlogo se je prelevila Iva Gomboc.

V minulih tednih so se zvrstile številne predstave, nastopili so med drugim že na Cankovi, v Rogašovcih in Črenšovcih, že kmalu pa bo smeh zajel tudi Puconce in Mursko Soboto.

V kulturni dvorani Puconci bosta Macho in Mejke nastopila to soboto ob 20. uri, preden bosta 21. marca ob 20. uri obiskala še Gledališče Park Murska Sobota.

Nagradna igra

Za vas smo pripravili tudi nagradno igro, v kateri podarjamo dve brezplačni vstopnici za soboško predstavo Macho in Mejke Show vol. 5. Sodelujete lahko na našem Facebook profilu:

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost25 (nepreverjen)

Tako smešno, da sem kar drisko dobil!!!!

Starejše novice