Na idiličnem posestvu, kjer ljudje in živali živijo v sožitju - Nikini prijazni vasi, si lahko skorajda postrežete z gnojem. Pripravili sta ga Nika in Mama.

Lastniki ga promovirajo kot veselega, ekološkega, brez stresa, hormonov, antibiotikov, pesticidov in polnega sončne energije, ki kar žari od veselja. Mamljivo kajne? Če se vam zdi, da bi mesto zanj našli tudi v svojem gospodinjstvu jim pošljite zasebno sporočilo na Facebooku, vedite le, da si morate prevoz zanj urediti sami. 
 

A, če damo šalo na stran je dobro vedeti, da je kravji gnoj odlično naravno gnojilo in če vam ne smrdi tovrstno umazano delo, ki se lahko izkaže za zelo hvaležno, lahko izvleček gnojila pripravite tudi sami. Odlično naj bi služilo namreč tudi na manjših vrtovih, ne le njivah, še posebej po zimi, ko tudi zemlja pred ponovno uporabo potrebuje nekoliko osvežitve.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mirko Papirko (nepreverjen)

Pri keri Niki se te zaj jovin zavolo krovjega gnoja - pri ovi z rdečimi lasmi, ka tak fest lepo poje, Zorjanovi? Ne resno, nucan ga za gorice!

Co2 (nepreverjen)

A je brez glutena?

kujski (nepreverjen)

Prodam kvaliteten gnoj, ne kakši drek!

info: [email protected]

čarni vrag (nepreverjen)

Gnoj, ki žari od veselja. Saj niste pri pravi.

gost2 (nepreverjen)

Resan v sožitje živejo krave pa leko cela rebra prešteš da so jo pa pripelale pa je bila taksa ka redko ge tak lepo kravo vides. Svaka cast celo leto 2 krave mete na 50m2. brez kakse tople stavbe koma se leko skrije pred mrazon.

PederPeder (nepreverjen)

Tij se predugo mater cejco pa se zato velko Tele ka se njeme ne vidijo rebra

In reply to by gost2 (nepreverjen)

Desni komunist (nepreverjen)

menjam partijsko knjižico za eno karjolo gnoja
Ponudbe sprejemam pod šifri GNOJ ZA GNOJ

abvvvvvvv (nepreverjen)

rabim ga za grilat :P

Starejše novice