Tudi letos si je subvencionirano študentsko prehrano mogoče urediti v Murski Soboti, in sicer od danes naprej v pisarni Kluba prekmurskih študentov!

Bone si študentje lahko uredijo vsak dan med ponedeljkom in petkom, in sicer med 8. in 16. uro v prostorih Kluba prekmurskih študentov na Zvezni ulici 10 v Murski Soboti (Zgradba soboške knjižnice. Vhod nasproti Pomaranče). 

To so koristni nasveti

Nekaj koristnih nasvetov za vse tiste, ki si bodo subvencionirano študentsko prehrano urejali prvič:

Pred prihodom na točko subvencionirane študentske prehrane je potrebno opraviti spletno prijavo na povezavi: https://www.studentska-prehrana.si/sl/Account/Register in si zapisati številko prijave.

S seboj je nato potrebno prinesti osebni dokument s fotografijo, dokazilo o statusu študenta za tekoče študijsko leto (indeks ali originalno potrdilo o vpisu) in telefon. Opomba: registracijo v sistem subvencionirane študentske prehrane lahko uredi samo referent na točki SŠP. Registracija ni možna preko interneta ali pošte.

Ter informacije za tiste, ki si bodo bone zgolj podaljšali:

Študenti višjih letnikov si lahko subvencijo za prehrano letos podaljšajo kar na spletu, in sicer na dva načina:

  • v aplikaciji v osebnem profilu, kjer označijo “Dovoli podaljšanje“ ali
  • v svojem osebnem profilu na spletni strani www.studentska-prehrana.si , kjer označijo “Dovoli podaljšanje“.

V primeru, da se študentje višjih letnikov vseeno odločijo študentske bone podaljšati na točki v pisarni KPŠ-ja, morajo s seboj prinesti originalno potrdilo o vpisu in osebni dokument.

V Klubu prekmurskih študentov naprošajo, da se vsi obiskovalci držijo varnostnih navodil, t. j., da si ob vstopu v prostor razkužijo roke, v prostoru nosijo zaščitno masko in upoštevajo varnostno razdaljo. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice