Tudi letos si bo subvencionirano študentsko prehrano mogoče urediti v Murski Soboti, in sicer od ponedeljka, 17. 9. 2017, naprej na KPŠ info točki v bivših prostorih Zavoda PIP!

Bone si študentje lahko uredijo vsak dan med ponedeljkom in petkom, in sicer med 8. in 15. uro v Murski Soboti na KPŠ info točki v bivših prostorih Zavoda PIP (Zgradba soboške knjižnice. Vhod nasproti Pomaranče). 

Nekaj koristnih nasvetov za vse tiste, ki si bodo subvencionirano študentsko prehrano urejali prvič:

Pred prihodom na KPŠ info točko je potrebno opraviti spletno prijavo na povezavi: https://www.studentska-prehrana.si/sl/Account/Register in si zapisati številko prijave. 

S seboj je potrebno prinesti osebni dokument s fotografijo, dokazilo o statusu študenta za tekoče študijsko leto (indeks ali originalno potrdilo o vpisu) in telefon. Opomba: registracijo v sistem subvencionirane študentske prehrane lahko uredi samo referent na točki SŠP. Registracija ni možna preko interneta ali pošte.

Ter informacije za tiste, ki si bodo bone zgolj podaljšali:

Potrebno se je osebno oglasiti na točki subvencionirane študentske prehrane, s seboj pa prinesti originalno potrdilo o vpisu za tekoče študijsko leto in osebni dokument s fotografijo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice