V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 22. februarja, opravili 5316 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 1089 novih okužb, gre za 20,5 odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 35.320 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 187.002. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 11.298, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Pomurju 42 novih okužb v 14 občinah

Po okužbah prednjači Lendava, kjer so odkrili devet novih okužb. Sledita Murska Sobota s sedmimi in Črenšovci s šestimi novimi okužbami. 

Po tri nove okužbe so odkrili v Moravskih Toplicah, Dobrovniku in Veliki Polani, po dve pa v Beltincih, Odrancih in Turnišču.

Po eno novo okužbo so odkrili v Puconcih, Radencih, Ljutomeru, Kobiljem in Križevcih.

Brez novih okužb so občine Gornja Radgona, Apače, Rogašovci, Gornji Petrovci, Tišina, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici, Grad, Veržej, Cankova, Šalovci, Kuzma in Hodoš. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mxy (nepreverjen)

Vinorodno področje. nedisciplina in neodgovornost in kljubovanje ukrepom, je trenutna značilnost mlajše populacije v Lendavi.

Jaloina (nepreverjen)

STOP PREVARI IN PREHLAD TERRORJU! STOP PODKUPLJENIM LAŽNIVIM MEDIJEM!

Starejše novice