Konec oktobra bodo Dvorec Rakičan znova zasedle čarovnice, ki pa obiskovalcem tokrat prinašajo dva dni pestrega dogajanjaPles – Noč čarovnic se bo tako začel v soboto in zabaval ves konec tedna.

Poskrbeli tudi za čarobno kulinariko

Organizatorji so za obiskovalce pripravili raznolik srednjeveško in čarovniško obarvan program za vse generacije, prireditev pa so letos sklenili pospremiti tudi s kulinarično-kulturnim festivalom Čarovnije pomurskih okusov, ki se bo odvijal v ponedeljek med 11.00 in 18.00.

Za glasbo bodo poskrbeli slovenski izvajalci

Prav vse glasbene goste so tokrat izbrali iz vrst slovenskih izvajalcev. Na dvodnevnem dogodku nas bodo tako zabavala številna znana imena slovenske glasbene scene.

V soboto ob 19.00 bodo obiskovalce začarali Trifrtalenadesejt, Vlado Kreslin in Mali bogovi ter Siddharta, medtem ko se bodo v nedeljskem programu od 12:00 naprej zvrstili Mišo Kontrec & Gipsy PoP, Tropic, Gadi, BQL z gostjama Ulo Ložar in Niko Zorjan, D`Kwaschen Retashy, Alya z bandom ter Mejaši.

Prireditev bo sicer potekala v vsakem primeru, ne glede na vreme.

Foto: PROFLIPP.com

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

ČESTITKE, TA PROGRAM SE MI VIDI.

tutu (nepreverjen)

Ja, RAZISKOVALNO pa IZOBRAŽEVALNI center Dvorec Rakičan... Delajo pa same fešte... Pa še ta je čista kopija čarovnic z Grada...

12sasda (nepreverjen)

ja ta Kreslin.... kak se ga že lidgej nejso navolili? na vsaki drek ga zovejo, pomoje Kreslin san plača, ka lejko ge nastopa

nekši (nepreverjen)

@12sasda, jesi ti nekši kreten. Po tvoje bi mogo priti Dražen Zećič verjetno pa kakšni Modrijani. Je pa rejsan, ka se ne da primerjati z nočjo čarovnic pri Gradu na Goričkem. Tu je nej prava scena.

Videk (nepreverjen)

RAZISKOVALNO pa IZOBRAŽEVALNI center Dvorec Rakičan cejli čas organizejra fešte pa ma kavarna itd... Resno ne vem ka je tu raziskovalnoga pa izobraževalnoga... Mogoče alkohol? haha

tutu (nepreverjen)

Ja, raziskujejo, šteri izvajalec prinesej več penez, hahaha :) Seveda san nenevtralen, a meni je od slovenske muzike najboukše Mi2, Big Foot mama, Siddharta (san bole roker po duši) pa Kreslin. Človek je znani, domačin, ma redno dobre pesmi... 100-krat boukša izbira kak pa Mejaši pa Učiteljice z njihovo "muziko"

alkimist (nepreverjen)

Verjetno ekološki fašisti keri so uničili Noč čarovnic na Gradi zaj z zdignjeno glavo odijo po ton festivali v Rakičani. Sramota od lidi, v normalnih državaj bi jih narod že odneso prek meje.

Gost (nepreverjen)

Zdaj te nas s temi ćarovnicami gnjavili vse do 1 novembra?

rakičanec2 (nepreverjen)

Ja ka ste pa te mislili. To je program mag. Celeca, štero sofinancera MO Murska Sobota. Muzika pa pijača. Puno raziskovanja. Skoro tak kak Sočna vilica. Jesti pa piti raji. Tak je tou, da je na občini dr., graščak pa mag. Delali pa nebi, samo gučali s punimi želoci.

Yamaha (nepreverjen)

Prav vse glasbene goste so tokrat izbrali iz vrst slovenskih izvajalcev.Od kda so pa Mejaši slovenski izvajalci? Kda te se zresnili in nete več norosti pijsali?
Ka se pa tiče glasbenega izbora; Pohvale organizatorju, za naslednje leto pa predlagam ansambel Malibu, ki naredi izredno dobro zabavo.

lalalalalala (nepreverjen)

jao, pa koji kurac se mate za vsaki drek buniti, te pa ste itak vsi po vrsti nalokani na vsaki fešti, kero doj pucate. vejpa začnite živeti, jebo vas narod :D eni se bole sekejrate za te čarovnice kak pa na stanje v toj pro*letoj zabušanoj državi, užijvlite raj dokeč še ide!

Gost (nepreverjen)

San resno mislo ka do samo Slovenski izvajalci, te pa na konci vidin Mejaši. Pa ka resno ena žurka v Prekmurji nemre miniti brez toga hrvaškoga sranja?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice