Slika je simbolična.
Župan Mestne občine Murska Sobota je izdal odredbo o začasnem neizvajanju posameznih določil sklepa o določitvi višine in načina plačevanja parkirnine na javnem parkirišču v Rakičanu.

Na podlagi zakona o nalezljivih boleznih, sklepa o določitvi višine in načina plačevanja parkirnine na javnem parkirišču pri bolnišnici v Rakičanu ter statuta Mestne občine Murska Sobota je župan Aleksander Jevšek izdal odredbo o začasnem neizvajanju posameznih določil.

»Zaradi preprečitve širjenja nalezljive bolezni covida-19,  se določila Sklepa o določitvi višine in načina plačevanja parkirnine na javnem parkirišču pri bolnišnici v Rakičanu, ki se nanašajo na obveznost plačila parkirnine na javnem parkirnem prostoru P+R pri Splošni bolnišnici Murska Sobota, od dne 17. novembra 2021 ne izvaja, in sicer tako, da se s sklepom določena parkirnina ne plačuje«, so zapisali na uradni spletni strani Mestne občine Murska Sobota.

Izdana odredba velja do 31. decembra 2021. 
 

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
upokojenec70 (nepreverjen)

Tam kamor človek MORA priti (bolnišnica, pošta, upravna enota, trgovina itd) nebi smeli nikoli pobirati parkirnine.

ferdamt (nepreverjen)

to je po vseh slovenskih bolnišnicah-tak je pač občinski odlok-isto tak v mestnih centrih.

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

ŽivaŽalost (nepreverjen)

In to je resno žalostno, ka ljudje morejo plačati parkirnino, če idejo k doktori v bolnico, kera je javna ustanova in če ima svoje lastno prakirišče, kero se je napravilo iz javnoga denarja bi se nej smelo zaračunavati parkiranje. Resno žalostno kama smo prišli, parkirišča pred trgovskimi centri so brezplačna, pred bolnicami pa se more plačevati. Razmin ka se plača naprimer negi v mesti ge parkirajo tudi drugi in so prakirišča namenjena tudi za druge dejanosti ali v Rakičani ma bolnica svoje prakirišče, ge dvomin ka što drugi parkejra.

In reply to by ferdamt (nepreverjen)

Carni vrag (nepreverjen)

Baje sestre pusijo
Ponoči
In
podnevi

In reply to by ŽivaŽalost (nepreverjen)

btk (nepreverjen)

Gede na to, ka je ne bolnica v osrčju mesta, ka be vsi povprek koristile parkplac, be lajko bilo parkirišče cele čas šenke.

navijač (nepreverjen)

danes so še kasirali ?

Pacient (nepreverjen)

Danes sem jaz se plačal.

In reply to by navijač (nepreverjen)

Carni vrag (nepreverjen)

Seres tele mamino

In reply to by Pacient (nepreverjen)

Parkirišče (nepreverjen)

Parkiranje 18.11. več niso kasirali. Še vedno je potrebno plačati parkirišče katerega lastnik je bolnica, to je tisto parkirišče, ki je bližje vhodu.

In reply to by navijač (nepreverjen)

Carni vrag (nepreverjen)

Baje sestre pusijo ponoči in podnevi

In reply to by Parkirišče (nepreverjen)

Carni vrag (nepreverjen)

Baje sestre pusijo ponoči in podnevi

In reply to by Parkirišče (nepreverjen)

A vem (nepreverjen)

Pridružujem se namaloštevilnim komenatarjem, kateri pravijo, da to parkirišče ni v mestu in bi moralo biti brezplačno. Ni nobene možnosti, da bi nekdo, kateri hoče v mestu na kavo, tu parkiral in šel peš proti Soboti in potem nazaj. Ampak, pogoltnot občine pač ne pozna meja. Kot, da je ne bi vsi financirali?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice