V A1 Slovenija so pripravili izjemno ponudbo, ki za malo denarja ponuja vse, kar obljubljajo pametne naprave višjega cenovnega razreda.

S hitrim operacijskim sistemom, velikim zaslonom in odličnima kamerama po ugodni ceni zagotavlja kakovost, uporabnost in veliko zabave. 

Mobilni operater A1 na tržišče pošilja pametni telefon, ki je s kakovostjo, uporabnostjo in edinstvenim izgledom odlična odskočna deska za vstop v svet pametnih mobilnih naprav. Velik 5,5 palčni zaslon je idealen za raziskovanje najljubših vsebin in pregled fotografij in video posnetkov. Dve izvrstni kameri (zadnja s 13, sprednja z 8 milijoni slikovnih točk) za snemanje kvalitetnih fotografij pa obljubljata kakovostne in nepozabne posnetke.

Tehnično dovršen telefon z izjemnim dizajnom ima nameščeno najnovejšo različico operacijskega sistema Android Oreo, ki zagotavlja hitro odzivnost in nemoteno preklapljajte med aplikacijami. Za vse, ki se z Androidom srečujejo prvič pa bo z nasveti, kako v polni meri izkoristiti uporabne funkcije in različne zmožnosti novega telefona, pomagala pred naložena aplikacija. Če pa ste še vedno v dvomih, si lahko v katerem koli centru A1 telefon izposodite in ga 3 dni brez obveznosti nakupa dodobra spoznate v udobju svojega doma.

Telefon je primeren za vse generacije, a v prvi vrsti je namenjen iskalcem prvega pametnega telefona ter uporabnikom, ki cenijo enostavnost in zanesljivost. V paketu poleg novega telefona in minimalne papirologije prejmete tudi slušalke, USB kabel in stenski polnilec. 

Dopolnite vaš osebni stil s čudovitim dizajnom novega A1 Smart N9, ki zagotovo ne bo ostal neopažen.

Tagi

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice