Telekom Slovenije je oskrbovancem domov za starejše v Prekmurju omogočil brezplačno klicno in video komunikacijo z bližnjimi.

Povezanost in možnost komunikacije sta v teh dneh zelo pomembna tudi za starejše, ki niso vsak dan s svojimi bližnjimi. Zato je Telekom Slovenije vsem domovom za starejše po Sloveniji ponudil dodatno možnost, da lahko njihovi oskrbovanci brezplačno uporabljajo storitve za klicno in video komunikacijo za stik z domačimi. Na pobudo so se takoj odzvali tudi domovi za starejše v Prekmurju, tako da je Telekom Slovenije z mobiteli za brezplačno komunikacijo že opremil Dom starejših Lendava in Dom Janka Škrabana v Beltincih. 

»Verjamemo, da sta nasmejan domač obraz in prijazna beseda še posebej neprecenljiva v teh izjemnih okoliščinah, v katerih smo se vsi skupaj znašli. Zato želimo pomagati tudi starejšim,« pravijo v Telekomu Slovenije, kjer so vsakemu od domov za starejše do 30. junija 2020 omogočili brezplačen najem treh mobitelov s storitvami, ki omogočajo uporabo najbolj aktualnih aplikacij za klicno in video komunikacijo. 

Starejši pogosto nimajo svojih mobitelov, po tem, ko obiski v domovih za starejše zaradi epidemije koronavirusa niso več dovoljeni, pa so njihovo stisko glede stikov s svojci pogosto reševali kar zaposleni s svojimi mobiteli.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice