*Fotografija je simbolična
Po naših informacijah gre za prenos okužbe znotraj družine.

Po naših informacijah naj bi okužbo s koronavirusom potrdili pri zaposleni v turniški proizvodnji obutve, Planika. Šlo naj bi za prenos okužbe s hčerke na mamo.

Za odziv smo poskušali kontaktirati vodstvo podjetja, a nam je zaposlena, ki se je oglasila, dejala, da "ni kompetentna za komentiranje tovrstnih zadev, direktor pa rešuje zadeve v proizvodnji in ni dosegljiv". 

V Sloveniji je bilo sicer včeraj potrjenih 16 okužb, od tega ena v črenšovski občini. 

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jao mene (nepreverjen)

in vedela je, da so okuženi, pa je šla vseeno delat. Prisila delodajalca ali pa človeška nespamet in tista misel, le v obratnem vrstnem redu...če imamo mi, imejte še vi

Beo (nepreverjen)

Od kje pa tebi informacija, da je šla delat in da je vedela da so okuženi? Če je bila prva okužba potrjena včeraj...

In reply to by jao mene (nepreverjen)

hat_nekdo (nepreverjen)

je bil 1 primer v lendavskem ZD, ko se je naknadno z srede na četrtek izvedelo, da je neka diklina hodila okužena notre. sem skoraj 100%, da je to ta hčerka in njena mati

In reply to by Beo (nepreverjen)

Bejz (nepreverjen)

Ze mesece nan tupijo ka ce ma 1 pri hisi okuzbo ka morejo VSI domaci takoj v karanteno, ali ona pa ide delat. Neodgovorno.

Luple (nepreverjen)

Prokleto. Pa ka hodijo po Bosni, če znajo ka je tan fejst hudo. Na meji se pa zlaže ka je bil v Hrvaški. Jebala jih neretvanska mandarina.

In reply to by Bejz (nepreverjen)

Majkemile (nepreverjen)

Tij si tak vcesjeni/vcesnjena mandarin ti ze en cas nega kak znas ka se hodi sploh dol tele mamino

In reply to by Luple (nepreverjen)

Majkemile (nepreverjen)

Gda pa je te sla delat? Po testeranji sigurno nej

In reply to by Bejz (nepreverjen)

Virusoid (nepreverjen)

Človeška naivnost je neskončna. Mi bomo zaustavili virus! Pa nismo v kameni dobi, da bi pleme živelo 57 km od drugega plemena in bi v stik prihajali le v času lova ali vojne. Družbene vezi so danes tako razvejane in osebkov toliko, da ni mogoče zaustavljati virusov, razen če se vrnemo v kameno dobo. Štetje obolelih in mrtvih je smešno, ker bomo vsi prej ali slej zboleli, eni bodo preživeli drugi pač ne. Pri vseh epidemijah je tako. Še enkrat: virusa ne bomo iztrebili. Tudi zapiranje mej je smešno, ker mi se okužujemo z "našim" virusom, Hrvatje pa s "svojim". Jaka razlika!

heh... (nepreverjen)

Moje osebno mnenje je to, da je virus samo politično medijska vojna. Se pa seveda držim in upoštevam navodila.

Karčči (nepreverjen)

Heh, se popolnoma strinjam s tabo. Samo ka do pa pravili psihopati ala čarni vragovje, predebeli fuknjeni in ostali častilci Janšovega Vaneka. Nadebudnega komunista, ki je psovalal vernike pred grosupeljsko cerkvijo in danes stoji v cerkvi s sklenjenimi rokami za hostijo. Ogabno. Sprevrženo. Seveda za normalnega človeka, ne pa za vernika največje SDS religije.
Pričakujem napade z Trstenjakove klejti. Navalite spreobrnjeni komunisti.

In reply to by heh... (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Zdaj do točno fsi znali što je to. Še emšo napišite, ka preverimo.

čarni vrag originale (nepreverjen)

To osebo so z testom, ki ima dovoljenje samo za študijsko rabo testirali. Razen toga ta test ne reagira samo na domnevni SARScov2 ampak tudi na večje število drugih virusov. Tak ka je to testiranje enako kak če bi svirali na frulico.

Sencnik (nepreverjen)

Vsi se lahko okužimo tako,da sploh ne bomo vedeli kje,ampak če, gospe nekdo trobi že 4 mesece, če imaš stik z okuženo osebo,da javiš pristojnim organom in greš v samoizolaciji in ona to ne razume??! Ni važno zdaj, če ona ne verjame v virus ali pa verjame.. važno je,da se nekateri bojijo virusa, ker imajo doma rizično skupino ali pa se bojijo za sebe..brez besed..

Viri (nepreverjen)

Če je te virus tak nevaren te bi zaj mogli celo tovarno zapreti.. ka so te zaj vsi ukuzene..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice