Župan občine Oplotnica je na spletni strani občine sporočil, da je bila v vrtcu Otona Župančiča v Oplotnici potrjena okužba odrasle osebe s covid-19.

Vrtec je v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje sprejel vse potrebne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. Z ukrepi so bili seznanjeni tudi starši otrok.

Za radio Štajerski val je župan Matjaž Orter povedal, da je trenutno v karanteni cel oddelek otrok, v katerem je bila prisotna okužena oseba. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
stric feri (nepreverjen)

Kaj spet mediji natolcujejo !!!! Vsak dan je huje. Pa ne virus ampak panika in natolcevanje, ki ga ustvarjajo mediji.

Virus ni v vrtcu. Virus je nekje dobila ena od zaposlenih. To še ne pomeni, da je virus v vrtcu.

Seveda je pa bolj udarno, ker so tam pač otroci. Večina pa ne ve ali pozabi, da so ravno otroci najmanj dovzetni za virus.

Kako lepo bi bilo na svetu, če mediji ne bi delali panike !!!!!!

VRANA (nepreverjen)

Ne vem, kaj bi ljudje radi. Nič vam ni prav. Paniko občutiš ti, večina prav gotovo ne!!
Če ljudi ne bi informirali, bi govorili, da JJ prikriva, skriva dejanske podatke. Če informacije so, govorite zopet, da se dela panika!!!
Če je virus dobila ena od zaposlenih, JE virus v vrtcu!!! Pa kakorkoli temu že rečeš!! Previdnost zato ni odveč!! Tiste prve dni, ko že prenašaš virus, ne čutiš pa še nič simptomov je z neko verjetnostjo že dobil virus tudi kdo drug, ali pač ne??? Ne vem, zakaj previdnost zamenjujete z paniko???

In reply to by stric feri (nepreverjen)

Starejše novice