1. julija se bomo družili na četrti Sočni vilici letos. Pestra druščina ponudnikov bo vaše brbončice razvajala med 11. in 20. uro.

Kdo bo kuhal tokrat?

Na tokratni četrti Sočni vilici te sezone bodo vaše brbončice razvajali naslednji ponudniki: 

Falafel okusi Orienta vam bo ponujal falafel, šavormo in krompirček z zelišči, sladkosnedi pa si bodo lahko privoščili baklavo s pistacijami. Habahaba Streetfood bo predstavila več vrst ploskih kruhov z različnimi nadevi in sicer Sweet Beef, Blue the Boss, Koko, Simply Vegeterian , Frida in Shani Tartuf. Ponujali bodo tudi krompirček in Smash burgerje: Klasik, Tartuf in Chef.

Foodstock, za prijatelje Jimi bo ponujal slastne burgerje Ameriški burger, Jimi Deluxe, Black burger, Steak burger, Vegi burger, Veganski burger ter Tagliato (goveja pljučna) in krompirček.

Za tiste obiskovalce, ki pa imajo najraje sladko pa bo poskrbel Vafl z vafli Jagodna fantazija, Oreo, Nutella, Poletni mango in Smarties. Lahko pa si boste sestavili tudi vafl po vaši izbiri. Ohladili se boste lahko s sladolednimi rolicami LocoRoll z okusom po vaši izbiri.
 
 

K jedači pa se seveda prileže tudi pijača. Za odlično žlahtno kapljico bodo poskrbela Puklavec Family Wines za pestro izbiro piv pa Šaleška pivovarna.

Pestra ponudba bo poskrbela, da se bo za vsakogar nekaj našlo. Izgovorov, da manjkate na uličnem kulinaričnem dogodku v središču mesta torej ni. 
 
 
 

Pestro glasbeno dogajanje

Za dobro voljo, sproščeno vzdušje in popestritev Sočne vilice pa bo popestril glasbeni nastop v živo, prihaja skupina Romano Glauso.

Starejše novice