Po aferi z domnevno zasledovalko se je župnik Goran Kuhar za nekaj časa umaknil iz župnije.

Verjetno ni potrebno podrobno predstavljati afere med župnikom in domnevno zasledovalko, saj zgodba polni medije doma in v tujini.

Ko je zgodba prišla v javnost, se je odzvala tudi domnevna zasledovalka, ki trdi, da sta z župnikom že več kot tri leta in da sta imela tudi spolne odnose.

PREBERITE ŠE:

V soboški župniji obtožbe ženske odločno zanikajo. Kaplan Aljaž Baša je danes v imenu župnika Gorana Kuharja še enkrat zanikal, da bi ta z domnevno zasledovalko imel kakršen koli odnos.

»Gospa živi v domišljiji in si izmišljuje stvari,« je jasen Baša. 

Za pisma, ki naj bi jih župnik pisal vernici, pa Baša pravi, da vsak, ki ima en razred osnovne šole vidi, da je pisav več in to različnih slogov. »Nekdo, ki je končal osnovno šolo, srednjo šolo in šest let fakultete, bi ta pisma drugače napisal.« 

Zasledovanje, darila, nočna zvonenja ...

Župniku sicer ni žal, da je nastal položaj delil z javnostjo, saj se zadeva vleče že več let.

»Ljudje so omenjeno žensko stalno videvali pri mašah, župniku je nastavljala darila pred vrata, ga zasledovala, se cele dneve vozila okrog župnije in celo hodila zvonit zvečer na župnišče,« zadevo opiše Baša in dodaja, da ko vidiš, kar vse se dogaja, spoznaš, da je vse skupaj žalostno in da s to osebo nekaj ni v redu. 

Zato se je župnik odločil in je zadevo z verniki delil med mašo in jo tudi zapisal v Župnijski list. Ženska je namreč po mestu širila govorice, da se bo župnik poročil z njo, da bo pustil duhovništvo in podobno. 

Kazenska ovadba na policijo

Ko je zadeva prišla v medije, je po besedah Baše domnevna zasledovalka verbalno napadla župnika in dva vernika, ki sta prišla k maši tudi fizično. Poklicali so policijo, ki je ženski napisala plačilni nalog.
Zvečer je nadaljevala z grožnjami župnikovi mami, grozila pa je tudi na župnijski telefon. Zato so tudi dali kazensko ovadbo na policijo.

Razmišljajo o visoki cerkveni kazni

Sicer pa je župnik že na začetku, ko je začel dobivati pisma in darila zadevo prijavil policiji. Policisti so ji lahko napisali »le« plačilni nalog, saj ji ne morejo izdati prepovedi približevanja, ker ni družinski član, prav tako je cerkev javna ustanova.

Zato na soboški škofiji razmišljajo, da bi zoper omenjeno žensko izdali interdikt

»To je po cerkvenem pravu kazen, ko se osebi prepove prihajanje na zakramente, na cerkvene obrede, s tem se prav tako odkloni tudi cerkveni pogreb.«

Baša zaključi, da je celotna zadeva bolna in da je dogajanje pustilo posledice na župniku, ki se je za nekaj časa umaknil iz župnije, kar ne pomeni, da je prestavljen oziroma da bi šel kam drugam, ampak preprosto, da si je vzel malo daljši dopust. 

S spleta

Komentarji (87)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hm... (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Domov van je prišlo, zdaj ste pa bejsni....

Loj in gnoj (nepreverjen)

Debeli požeruhi in pregrešni lažovi izigravajo svetnike in solijo ljudem pamet. To je res bolano, cvrli se bodo v pekli.

In reply to by hm... (nepreverjen)

Tritocke (nepreverjen)

Tou mislis tiste na galebu in brionih v prejnsjem stoletju? Tij se ze cvrejo v peklu, zatou pa je globalno segrevanje.

In reply to by Loj in gnoj (nepreverjen)

Takoje (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Evo ti ga na cerkevni, z nepravo babo ste se zvezali! Ta de vas razturila! Za vse greje nazaj pa naprej!

Stanfa29 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ka se zdaj cerkev gor prosi. V paniki ste ka de prislo vse ven ka se je po zupnijaj delalo. No boukse povejdano ka so popi delali z vernicami. Isto je pop ziher smejro nazaj zdaj pa rep med noge pa se dzoucejo po medijaj.

kazen dve točki (nepreverjen)

Boug pomagaj, de bi mogli mnogim duhovnikom isto kazen dati, kelko jih ima deco, razmerja. On de meni gučo, kak naj probam živeti, pa on vse krši. Konec sveta!

Tritocke (nepreverjen)

Malo si zamešo, glave so ti oprali v Kumrovcu, tam je konec sveta. Oni ti gucijo kak bos svrco banan in kavo iz avstrije.

In reply to by kazen dve točki (nepreverjen)

bosna-kredit (nepreverjen)

Končana osnovna šola, nepismenost pa te zadeve.... gelibar?

In reply to by Tritocke (nepreverjen)

Janez Paver (nepreverjen)

Idi v Avstrijo delat pa te boli za fakultete

In reply to by bosna-kredit (nepreverjen)

galama toča (nepreverjen)

Škof, lakho vzameš rožni venec pa moliš pa upaš... Ali tu nega pomoči

gorički raj-maj (nepreverjen)

Pa prinas na goričkom mamo tudi rednoga plemenskoga popa. Ka si nori, če bi moževi pa partneri znali, bi bil pokol!

Maja62 (nepreverjen)

DEJANA?

In reply to by gorički raj-maj (nepreverjen)

misk (nepreverjen)

Tvoja tuj z njin bila?

In reply to by gorički raj-maj (nepreverjen)

tuncika

Spoštovani komentatori, menim da ste neupravičeno "obsedeni" z komentarji, kako čim bolj negativno škoditi RKC. Ozrite se v svoj domači vrt, sosesko in si ohladite glavo, preden škodite okolju v katerem živite.
RKC ni kdorkoli in kadarkoli, je institucija, ki opravlja mnogo javnih opravil, ki si jih nekateri želijo, potrebujejo. Življenje enega in drugega pa prepustite usodi.

stric vili (nepreverjen)

Daj tuncika ne serji! Pojma nimaš in nekaj tu gor blebečeš. Nihče nikjer ne škodi RKC. Meni RKC dol visi! Komentiramo bolno žensko in ubogega župnika, ki je padel v to. Če si res verna se ne bi zanašala na usodo. Ali pa ena tistih, ki ne ve kaj govori. In ko že pišeš o škodi. Toliko škode, kot jo je naredil škof in nekateri župniki, ki imajo ljubice je verniki nikoli ne zmorejo narediti.

In reply to by tuncika

Zal RKC ni nedolzna (nepreverjen)

Predvsem pa RKC naj bi bila katoliska ( ne pravoslavna, ne protestantska, ne evangelicanska ... ). Vemo pa da so se v RKC infiltrirali "slabi duhovi" (hudic, satan, demoni, zli dragoni, ... ). Ne potrebujemo laznih duhovnikov in tudi krivotvorne vere ne ...

In reply to by tuncika

Janez Paver (nepreverjen)

Točno tak. Eni neščejo videti resnice. Ščejo dale živeti v laži pa k meši hoditi.

In reply to by tuncika

oče naš, prosi (nepreverjen)

Sramotno je, da Škof ve za Benkoviča, tudi verjetno ni slep, ampak se dela slepega, ve tudi za goričkega in še koga! In nič ne ukrene, nasprotno to pomeni, da podpira njih in njihova slaba dejanja. V resnici je očitno škof lažnivec, žalostno. Škof ve za veliko škodo, štera se dogaja vsepovsod in nič ne ukrene. Škof ODSTOPI.

Pravilno .... ... (nepreverjen)

Skof ODSTOPi .... zaprimo in zapecatimo to cerkev ki jo je prevzel "hudic".

In reply to by oče naš, prosi (nepreverjen)

vernica (nepreverjen)

Bolano je to kar škof dopušča, da se dela v župnijiniji beltinci! Sploh nič ne ukrepa! Zakaj ne prepove delovanje župnika, ki ima ljubico? Kako lahko dovoljuje , da se bogoslužja dogajajo v takih bolnih razmerjah!?

- (nepreverjen)

bokše ka ma ljubico, kak pa da je pedofil.
celibat je itak nenaraven. zato se pa dogaja ka popovge najemajo razne dame, šmerajo okoli pa zlorablajo deco.

In reply to by vernica (nepreverjen)

tunek vunek (nepreverjen)

Znaš Tunčika, mi drugim ne pridigamo, kak kaj delati pa živeti. Dokler pa de rkc pridigala pa cuj delala toliko grehov in toliko SLAbdga, bodi pomirjena. Ti na svojem vrtu lahko delaš po mili duši, piješ , jebeš in sereš. Jaz na svojem sem svoj šef in nikomi nika ne komandiram ali svetujem. Cerkev bi naj učila dobra, ampak VEČINOMA ZADNJA LETA PRIDE VEN SAMO SLABO.

Jesjes (nepreverjen)

Niti en pes se sam ne grizej

alibaba1 (nepreverjen)

Benko ma ranč na goričkom. Ova njegova je diakonjinja, pa z njim. Visoko šolana, zna ka župnik greh dela, pa itak. Sramota za župnijo Beltince. To je katasrofa. Ka rejsan, ka Zavec ljubico ma, to je Benkojov ravnatelj šole? T o je tej, ka je šolo pa župnika v drek pripelo, ka je peneza zapravo! Je to istina?

vernica,oo (nepreverjen)

Štumpf razmišlja, ali bi nad zalezovalko duhovnika izrekel interdikt- že bi veliko prej izrekel INTERDIKT NAD DUHOVNIKI ( BELTINCI... ). NJim bi to bilo bolje nujno, da ne zavajajo narod kako trebej živeti... Naj si urediji prvo svoja duhovniška življenja nato pa naj opravljajo svoje poslanstvo! SRAMOTA za ŠKOFA!

džakpak (nepreverjen)

Vsa ta tema pa najbolj zanima in privlači ateiste, razne komuniste in tiste, ki cerkve še od znotraj niso videli. Ker je sosedova trava bolj zelena kot domača.

pomurc (nepreverjen)

Bivši komunisti ti zdaj sedijo v prvih vrstah po cerkvah in so člani SDS-a.

In reply to by džakpak (nepreverjen)

Oj-oj (nepreverjen)

Zdajšnji komunisti SD pa z odprejtimi rokami vabijo islamiste in gradijo đamijo

In reply to by pomurc (nepreverjen)

ne-vernik (nepreverjen)

Čas bi bil, da jo že enkrat dogradijo in odprejo !?

In reply to by Oj-oj (nepreverjen)

bosna-kredit (nepreverjen)

Končana osnovna šola, IQ sobne temperature pa tej zadeve.... gelibar?

In reply to by Oj-oj (nepreverjen)

Janez Paver (nepreverjen)

Tan kak k spovedi hodiš so se dogajali spolni odnosi

In reply to by džakpak (nepreverjen)

Znanec (nepreverjen)

Očitno vsakega posameznika redno v Pomurji srbi ka g.Benkovic ma *nekso ljubico* neven zakoj to vsakoga tak mouti?! Bi rajsi ka bi vasa deca vnukeci odili domou z traumami ka jih je nekdo otipaval?! Vsi smo krvavi pod kožo.. vsi delajo greje nesterni se ozenijo pa tudi v cerkvi pred bougon obljubijo zvestobo do konca svojih dni te pa za 2 mesca se vlacijo okoli kak moski tak zenske... seveda bi se oni mogli vsega reda drzati celibat itd.. ampak ge pravin rajsi naj se hara pop pa zenska kak pa pop ka na deco se spravla.. vejpa vsaki doma tou dela pa zna vsak posameznik kak njeme pase... ce je istina ka jo je mel 3 lejta te njeme pa njoj ze pasalo ce pa si zmislavle ta gospa te pa nuca pomoc.. pika basta amen.

Matejko (nepreverjen)

Ne motaj! Ce ma nekso obvezo ali poslanstvo, te se toga najdrzi. Nej ka de nekomi pridigo o familijo, o zivljenji, o grejaj, ga spovedavo, san de pa najvekso govno ka ga ge.

In reply to by Znanec (nepreverjen)

Rdeča nit ni r… (nepreverjen)

Znanec, malo se zamisli. Zgubo si rdečo nit. Cerkev in njeni služabniki, duhovniki včijo, nas uboge "ovce" in nas šišajo. Oni bi MORALI BITI ZA VZGLED, nej pa, ka zagovarjaš. Dobro, te pa mo se jebali se povprek, lagali pa grdo gučali...
Ne gre to tak, oni so posvečeni, morajo biti zaupanja vredni..., v službi ljudstva!
Učijo eno, delajo druga, mislijo tretje. To je drhal. Sramota!

ODSTOP, VSI ODSTOPITE, SVINJSKO DELO

eaaoo (nepreverjen)

Malo si zamešo,glave so ti oprali včasih v Kumrovcu in potem si jim in jim še služijo danes.

In reply to by Rdeča nit ni r… (nepreverjen)

Znanec (nepreverjen)

Ge san samo scel povdariti ka rajsi ce ze morejo naj se zaplete pac z zensko nej ka se na deco spravlajo.. seveda je logicno ka ce so se zadali ka do sluzili bogu nesmijo na tou pomisliti..sicer pa san se ge vedno mnenja ce oni pridigajo ka je bog vseposede nan nej trbej teh usluzbencez oz posrednika med bogon in nami navadnimi ovcami kak omenjas.. oni mene nedo nej reda vcili pa mi nedo vzgled nikoli... red so me doma vcili vzgled si pa lejko jemlen po bole kaksnij drugij lidaj.. nej pa po popi... glejte stvar je jasna ali je zenska se zatreskala pa jo odbijo ka se drzi svojega reda... lejko je pa cist drugace bilou.. sicer ne razmin ka ide na duksi dopust ce ne nej kriv se njemi nej trbej umikati v bistvi pa mi vsi normalni lidi tudi dozivimo travme pa ne dobimo dukse dopuste... wtf? Mislim adijo pamet zemla odpri se

andrejekkk (nepreverjen)

POP je glij tak človik kak sakše drujge moške... moreš si seme spraznite vačik ti jajca razčesne...

Janez Paver (nepreverjen)

Ti se z avtom v Radence med njive voziš?

In reply to by andrejekkk (nepreverjen)

feri11 (nepreverjen)

Rerjsan, ka je betežno, ka ženska dela, ešče dosta bole betežno je pa, ka delate župniki in ostala cerkvena golazen.... In tou v imejni Boga.... Sran naj vas bou, hinavci...

žalostno (nepreverjen)

kak se ti izražaš -cekrvena golazen - tvoja mati more fejst trpete, ka ji je vzgoja tak zatajila

In reply to by feri11 (nepreverjen)

Lol lol (nepreverjen)

VSEM, KI BLATITE CERKEV, NAJ VAS OPOZORIM, DA SE ISLAMSKA INVAZIJA NA EVROPO NADALJUJE. UPAM, DA SE ZAVEDATE KAJ TEMU SLEDI !

blak (nepreverjen)

Nihče ne blati cerkve, govori se o cerkvenih dostojanstvenikih in njihovih izjavah. Če je ženska bolna, motena, naj ji pomagajo, ne izobčijo. Župnik se je umaknil, vzel dopust. Pa saj je sam vse skupaj sprožil in dal v medije. Ženska se mogoče nima kam umakniti, pa kakršna koli že je. Zakaj ne izobčijo duhovnikov pedofilov? Ne, to pometejo pod preprogo, duhovnika premestijo v drugo faro, kjer lahko nadleguje deco naprej . To grešnico ali kar koli že je, bi pa izobčili

In reply to by Lol lol (nepreverjen)

Ckjzkju (nepreverjen)

Malo si zamešo,glave so ti oprali včasih v Kumrovcu in potem si jim in jim še služijo danes.
Kje pa je drzava.?

In reply to by blak (nepreverjen)

bosna-kredit (nepreverjen)

Končana osnovna šoula, IQ sobne temperature pa tej zadeve.... gelibar?

In reply to by Ckjzkju (nepreverjen)

Ludikebap (nepreverjen)

Nebi si stara izmislila v to San skoraj 100%.. Marsikaj se dogaja v cerkvaj in ostane skrito.. Govorice so tudi ka odijo pedri k njin tak ka to Nika nej čudno.. Cerkev velka mafija takoj za policijo In sodiščon.

Ccsčadoč (nepreverjen)

Nekso dobro robo kadis, ka tou sve znas. Povej se ostalim, ka bodemu kupili tou robo.

In reply to by Ludikebap (nepreverjen)

marsi (nepreverjen)

kateremu ali kateri se je dopadel ta pop

Damjan Murko (nepreverjen)

Milenko z Lendavske je prej tuj redno haro svoj cas po cerkvi... Ka meu redno batino pa se ministrante znategno

12344 (nepreverjen)

Zdaj je bilo po tv svet na kanal a ka je lidija pozvala novinarko pa se neka cedno delala tan..nej znala obrazloziti zakoj je na sakon papere drugacna pisava.
Te bi se naj bar pripravila ka de gucala?????

smrkci (nepreverjen)

Ma, ljudje, stara si je vse izmislila 100%,veste kako pravi pregovor ko nimaš denarja pojdi na župnijo,ker ga tam vedno je na voljo za vse kristjane.Mladi dečki in ne poročeni ali pa tudi poročeni pazite se starih bab,in žensk,ki so stare med 40 in do 65 let da vas ne obtožijo posilstva in še kaj drugega,ker je to dan danes eden naj večji virus modernega časa.Ne zaupajte jim,če se vam prilizujejo ker je zelo nevarno.

vernica,oo (nepreverjen)

kaj pa benkovič? kama je ta spadnil? zavec ga je totalno oropal! ubogi narod, ka nič ne ve od tega! oni prispevajo, ovi pa rasipljejo ( direktorica doma za ostarele-ljubica od župnika in seveda ravnatelj glasbene šole )! materialna škoda samo narašča! ge so penezi za obnovo cerkve v Beltincih? odišli penezi za 4-letno nezakonito ravnanje direktorice in ravnatelja,kere župnik podpira! halo škof, vse se ve, pa ti tudi veš, migni malo!

Ludikebap (nepreverjen)

Samo scitite njega, pa si zakrivkite oči
Merica ka vse delo in če bi stoj piso kama je odo bi isto bila laž.

Vernik123 (nepreverjen)

Njaj Merico pri miru ker ga ni več v ms

In reply to by Ludikebap (nepreverjen)

G (nepreverjen)

Baje naj bi bila gospa noseča.

Senčnik (nepreverjen)

Jes san tudi tak slišala ?

In reply to by G (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Ka babe ste to pri mlejku čule?

In reply to by Senčnik (nepreverjen)

gesaprin (nepreverjen)

hm, kakšno prijetno poletno branje ljubezenske nadaljevanke, san mogo kriminalko z Olgo Belec malo na stran dati.

gumbek (nepreverjen)

R K C = sex, drugs & rock n roll...

Ckj (nepreverjen)

Malo si zamešo,glave so ti oprali včasih v Kumrovcu in potem si jim in jim še služijo danes.

In reply to by gumbek (nepreverjen)

bosna-kredit (nepreverjen)

Končana osnovna šoula, IQ sobne temperature pa tej zadeve.... gelibar?

In reply to by Ckj (nepreverjen)

miso (nepreverjen)

Kam vodijo te neumnosti človeštvo... to se je vedno dogajlo in se bo. Zanimivo je le da človek ne najde več druge upore kot je medij... Naj si bo pastir ali zaslepljena ovca...

župnik so lepi (nepreverjen)

mlad z bradico in to je sexi

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Prekmurski zahojenci s tabuji iz 15. stoletja

Znanec (nepreverjen)

Že sama objava na svetu pa sama gospa nema kaj dosta za povedat oz nika cednoga... vidi se ka je tou vse skup neksa kisla juha skujana.. pisave 100 razlicne sicer se vidi ka to neka ne stima... no sicer se pa zaj lejko zgodi bougome popi ka ga zloglasen sincek te gospe ge pocaka... se vidi mati pa sin istiva pa oba iq -20 pa te vsi mislijo ka so soboska smetana... pa njim boug vec nemre pomagati ...

Gost1234 (nepreverjen)

Ka de njeni sinček. On odi posrani po soboti kak govno.

In reply to by Znanec (nepreverjen)

Ykju (nepreverjen)

Ali je gospa totalno bolestno zblojena in zivi v svojem svetu, ali pa ji je nekdo mastno placal, da pravi budalo iz sebe in hoce ocrniti zupnika.

Tvoja. Vedno (nepreverjen)

Lidjej moji dragi, marsi što od nas pozna Klemenčičove, sploj pa Lidijo. Mož njin je vse spravo, sin pa doj zapravo, zdaj pa nega več penez za trošiti pa trbej nad župnika iti ?‍♀️... Keri vsaj malo poznamo Lidijo, znamo ka je marsikaj sposobna napraviti za peneze. Lejpi večer!

Kageste (nepreverjen)

Zanimivo kakšni grdi, negativni komentari se ne brišejo, moj pa je bil zbrisani.

Sumljivi ste sobotainfo, vidi se na štero stran se nagibate.

nevenneven (nepreverjen)

AJ KAK JE TA ŽENSKA SMOTANA,VEJ PA NA A KANALE JE NEJ ZNALA RAZLOŽITI, KAK JE VSAKO PISMO RAZLIČNA PISAVA, PA KAK DE GORAN TO ŽENSKO Z MIŠELINKAMI OKOLI SEBE LEJKO JEBO???? ON BI SI ŽE NAJŠO MLAJŠO ŽENSKO, KAKŠNI FEJST DEDEC JE.......OV POP V BELTINCIH TO JE PA ISTINA, KAK STE PREJŠNJI KOMENTATORI NAPISALI SAMO NAROD JE FEJST VDARJENI NA CERKEV CELO MARKI.......SAMO NJEMI NOSITE EVRE,POP IN DIREKTORCA TA TO ŽE POTROŠILA BREZ SKRBI.

stric vili (nepreverjen)

Sedaj sem jo videl na POP TV. Ni slaba GILFa. Ne rabiš je učit. Ve kaj hoče in kaj rabi. Bolje, da imajo popi take stare potrebne tete, kot pa otroke. Drugače pa je sedaj šla kriminalka z Olgo Belec malo na stranski tir, ker je aktualna žajfnca Lidija & pop. Še županova drvarnica ni več aktualna in Apoteke tudi več ne. 1. mesto zasedaj limonada Lidija & Goran. Še turizem v Prekmurju bo kaj pridobil, ker je bilo na televiziji sedaj Prekmurje omenjeno.

mokica

Upam da bo ta afera že končno končana

mokica

Gospodje v mursko-soboški župniji ,kje ste bili takrat ko je Goran dobival pisma od svoje gospe Lidije,takrat ste se smejali ,danes se jočete ,delate si sramoto svoji župniji Sramoto ste naredili mami od gospoda Gorana ,kot tudi Familiji gospe Lidije. Župnik Goran in gospa Lidija vama pa povem da NI VSE ZLATO ,KAR SE SVETI.

čarni vrag (nepreverjen)

No in kaj bi naj župnik napravo. Še dobro ka ga je nej obtožila posilstva. Mogoče pa to še pride na vrsto. Novinarski mrhovinarji bi to pograbili in mu uničili življenje. Dokazi so nej potrebni.

In reply to by mokica

dfg (nepreverjen)

fuka je zaj pa de nafuka......to je zakon narave tu se ne da nič nareti....nemam nič proti župnikom so glih tak lidje kak mi ostali pa majo svoje potrebe....kak mi vsi.....pa kaj zaj če je mamiko malo poštrigla......se sta oba to htela.....kaj pa če bi se na deco spravla tistega bi trebalo bujti........pa za take primere vejo vsi celo papež pa nič ne ukrenejo ker so vsi samo na peneze mahjeni pa gledajo kak do ki kaj mafnili....zakaj ofer neje obdavčeni??? čepa jaz moren za vsaki drek ki ga kupin plačati davek??????of pa naj pela staro nekan na morje pa jo tiši teden dni pa de mela mir....

čarni vrag (nepreverjen)

Si ti mogoče zraven svejto, ka znaš ka je bilo. Ali pa verješ toj zmešani babi. Vidi se, da nema vse šrajfe pritegnjene.

In reply to by dfg (nepreverjen)

dfg (nepreverjen)

ne nesen zraven svejto samo tak sama od sebej si je nej zmislila neke.....možno ka jo neje samo neke pa je moglo biti ka je taki kraval vzgajala

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

kako (nepreverjen)

KDAJ BODO MENJAVE ŽUPNIKOV?! PIŠITE O TON! IZGLEDA SE POP IZ BELTINEC NEDE UMAKNIL. SPET SE NEKAJ KUHA! KDO SE TU KOGA BOJI? LOVEC JE LOVEC!

ja,ja (nepreverjen)

uradno naj bi pisalo za menjave konec julija, pa nič od tega! menjave so vedno 1. avgusta. zdaj se skrivljejo za to nadaljevanko. naj objavijo že kako je z menjavami

joj,joj (nepreverjen)

ta iz beltinec bi mogel oditi že zdavnaj, ampak ga škof podpira. tko da najbrž bo nadaljeval s svojim ljubezenskim razmerjem z direktorico doma, tu v beltincaj na očeh vseh, ki očitno nič nimajo proti ton in še naprej bo opravljal svojo službo, ne glede da meče pejneze na svojo ljubico, štera dela NEZAKONITO, on pa plačuje, seveda ne od svojega denarja temveč od denarja vernikov

neverjen (nepreverjen)

Vsi, keri ne odite v cerkev, nemate kaj debatirati te zadeve. To "sranje" so itak sovražniki cerkve gor spravili! Sram jih bodi!

nejeverjen (nepreverjen)

Saj malo me je sram. :)

In reply to by neverjen (nepreverjen)

Vilma Hodušček (nepreverjen)

Pitajte Milana Kučana on jo pozna... Babo san mislila....

Čudo (nepreverjen)

Pesem ptic trnovk v Soboti.

učenjak (nepreverjen)

Našo deco do učili, pa sami delajo kršitve. Fuj. Posvečeni božji službi, ja pa ka še. Vse spoditi pa naj idejo delat za trak, banda, skrivate se za Bogom! Predvsem pa živite na tuji račun, verniki vas financiramo. Halo, sramota. Samo v Soboti so Julija zbrali za ureditev trga pred cerkvijo skoraj 15.000 eurov, v roku par dni.! Mij to vse podpiramo, pa mi smo ovce, ŽIVITE NA RAČUN DRUGIH! Zavedajte se tega. V Beltincaj se delno zavedajo napak, neščejo več telko prispevati, klobčič se zača odmotavati. Velke cifre so tam v zraki, par lejt se že vleče žajfanca tam...

zadosti laži (nepreverjen)

Ravnatelj glasbene šole davle nezakonite odpovedi enomi istomi profeseri, 2x za isto stvar, pa vse je na sodišči zgujbo.. Pa zdaj je še 3 odpoved dal, pa dal izpisati vse učence iz razreda ka izgleda kak poslovni razlog. Za svojo korist ali ka reši svojo rit je zlorabo zaupanje staršov, šteri so mislili, ka on njim dela usluga, v bistvi so pa starši delali njemi uslugo pa še lagali pod prisego na sodišču.

Vidite župljani, kam gre vaš težko prigarani denar, kateraga namenite za cerkev!

Ta zgodba, pa kakšna koli je, je zelo prav prišla tak Benkoviču kak tudi škofi. Že pred mesecem dni je bilo v javnost dano, ka ideta v Beltince za župnika Kučko iz Ljutomera in Lažeta iz Sobote za kaplana! Menjave pa so 1 avgusta. Zdaj se že javno zna, ka v Beltincaj nika več ne funkconera, ka so zapravile pejneze za poplačila profesorjev glasbene šole, za odvetnike, kazni za inšpektore, obresti in izvršbe. Pa znesek je že prek 120.000 eurov!
Kak bi se zdaj župnik umakno, kak de napravo finančno poročilo, to je problem. Ščejo to skriti, ali nede vam gratalo, vse je itak na paperaj uradnih ustanov, samo pitanje časa, da bo to v javnosti ali v medijaj.

tunek vunek (nepreverjen)

Zakaj za vraga božjega zvonite nonstop na tej cerkvi, bojite se temnih oblakov. Halo, ne morem spati!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice