Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 13. aprila, opravili 4278 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 891 novih okužb, gre za 20,8-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 24.242 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 229.962. Aktivnih primerov je trenutno 13.451.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1233 okužb ob opravljenih 5206 PCR testih, šlo je za 23,2-odstotni delež. 

V bolnišnicah 624 covid bolnikov

Včeraj je umrlo sedem oseb okuženih s koronavirusom. Skupno število umrlih po podatkih Covid-19 Sledilnika znaša zdaj 4142.

V slovenskih bolnišnicah se zdravi 624 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je 150 pacientov na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 55 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom. 

Sedemdnevno povprečje okužb padlo pod 1000, in sicer znaša 931.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
HojSS PRESS (nepreverjen)

Ja, ja, Počivalšek je končno pokazal malo jajc in Janeza postavil pred dejstvo.

Sicer mu drugo ne preostane, ker se zaveda, da gre na smetišče zgodovine.

Izsilil je odprtje tersa in seveda je treba znižat število okuženih.

Vlada pa se že trka po prsih, da so njihovi ukrepi učinkoviti.

Če karkoli gre narobe je pač krivo ljudstvo.

Če kaj gre dobro je zaslužna vlada.

Tako je pač to v Sloveniji.

Drugje, kjer imajo demokratične voditelje s čutom za vsaj malo poštenja in morale se politik posipa s pepelom in prizna, da je zavozil in tudi odstopi, če je treba.

Pri nas jih dobiš z roko v marmeladi in za nič na svetu ne bi odstopili.

Kakšen COVID ??? JANŠIZEM je KUGA !!!!!!

Lažovi (nepreverjen)

Evo, topli dnevi idejo cuj. Število "okuženih" mora padati, julij in avgust žurka v Dalmaciji, čiščenje vikendov in pospravljanje prikolic v septembru; oktobra pa - zapiranje! Dajmo se mal hecat, no!

Claudia Klein (nepreverjen)

Pozdravljeni in dobrodošli v Spotcap Global Financial Services, moje ime je Claudia Klein, sem Nemka in ponujam vse vrste posojil

Ali močno potrebujete finančno okrepitev? Ali potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | [email protected] | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične storitve posojanja po vsem svetu.

Ponujamo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročna kot kratkoročna posojila, prav tako si lahko izposodite do 15 milijonov evrov in damo posojila po nizki obrestni meri 3% na leto. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih produktov.

Priznam, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velika težava. Za posameznike, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, je veliko ljudi tako težko dobiti posojilo lastniškega kapitala pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah zaradi visoka obrestna mera, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena ali kakršni koli drugi razlogi

Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu - lahko dobite posojilo in zaključite transakcije, kadar koli in kjer koli ga potrebujete

Nudimo 24 ur posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na [email protected] | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | & takoj se vas bomo posvetili

Družini, prijateljem in kolegom ni treba vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

Vaša finančna svoboda je v vaših rokah !!

Starejše novice