Zaposleni v lekarnah so danes vrnili žogico na stran občine in Aleksandra Jevška očitali, da se je vse, kar je naredil ali povedal, izkazalo za laž ali manipulacijo.

Žogica je zdaj ponovno na strani občine, ki pa bo s "ping-pongom" kot kaže zaključila. Na zapis zaposlenih v lekarnah se namreč ne nameravajo odzvati, kar so želeli povedati, so povedali v preteklih dneh. Njihov zapis si lahko v celoti ogledate spodaj.

"Mestna občina Murska Sobota se na nov zapis zaposlenih v Pomurskih lekarnah in pisma g. Ivana Zajca ne namerava odzvati. Vse kar je bilo potrebno pojasniti vezano na nepravilnosti v Pomurskih lekarnah smo pojasnili že večkrat. Ivan Zajc in avtorji zapisov v imenu zaposlenih, ki uporabljajo zelo težke besede, pa bodo imeli možnost svoje stališče glede nespoštovanje predpisov v Pomurskih lekarnah predstaviti organom pregona. Čas bo pokazal, kdo je odgovoren za nepravilnosti v Pomurskih lekarnah in kdo je tisti, ki varuje javni interes".
 

S spleta

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Organi (nepreverjen)

Upam, da organi pregona berejo sobotainfo

ffran

Odgovor občine: Na zapis lekarn se ne nameravamo odzvati !
Pravilno, potem se bodo zdravila in ostalo pocenilo minimalno za 50%.

In reply to by Organi (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

kak se mi to dopade
ko nekdo jebe občino

In reply to by ffran

12 (nepreverjen)

Pa da vidimo zakljucek te sapunice-)

Dummi (nepreverjen)

Kdor molči - pritrdi. Malo so pičili Jevška in Đurota tam, kjer ju bodo organi pregona - preganjali.

niripsa (nepreverjen)

So se že oglasili !!! Prav TA ČLANEK je to !! Oglasili SO SE !!!! Če bi res radi, da se ne oglasijo sploh tega članka, kjer sedaj pišem ne bi bilo. Vso to pisanje kaže, da jim gre zelo hudo. MOMS in ta glavnim namreč. Zanimivo bi bilo videti obraze obeh glavnih v tej igri, ko v prostorih občine bereta javni odgovor zaposlenih v PL. Neprecenljivo !!!! Sicer že dvomim, da je vse to maslo župana. Bolj imam občutek glede na dogodke zadnjih 5 let, da je glavni pobudnik Srečko in še kdo v ozadju.

Apotekari (nepreverjen)

Reakcija zaposlenih tokrat ni dobra. Ljudem počasi presedajo. Malo pretiravajo. Jevšek je opozoril, da ne delajo javnih naročil. Ne samo za zdravila, ampak tudi za ostale storitve kot so IT, nakup računalnikov... Hakl Hakl... To ni laž, je enostavno preverljivo.

In reply to by niripsa (nepreverjen)

niripsa (nepreverjen)

Kaj se tiče nabave IT opreme. Sem proti javnemu naročilu. In veš zakaj. Ne zato, da bi se delale mučke in ne zato, da se krši zakon. Ampak iz čisto praktičnga razloga. Ko imaš že zadeve porihtane in ti IT deluje je povsem logično in normalno, da to vse potem vzdržuje eno podjetje, ki je zadeve postavilo in jih tudi pozna. Vsega se nikoli ne kupi novega naenkrat amak se oprema postopoma menja, kot se amortizira. In sedaj najeti nekoga drugega, da nekaj novega zraven prinese in ne pozna celotnega sistema je norost. Naročiš tistega, ki je do sedaj vzdrževal in nadgrajeval celoten sistem, ker ga tudi najbolj pozna. Tako vsaj delamo v gospodarstvu in doma.

In reply to by Apotekari (nepreverjen)

Medo123 (nepreverjen)

Jevšek delaš sramoto SD-ju in vsem, ki so te volili. Čas je ka Prekmurci zvolimo v Soboti Prekmurca. Jevšek, Đuro in Židan pa ite v 3 PM oz. ta odkec ste prišli. Nobena od ostalih občin ne mejša dreka, edino Sobota. Pa kome ta teva dva kazala mejsec v vodi. Vüpan ka te narod odstrani še pred koncem mandata. Fuj, sramota.

Žogico vrgli o… (nepreverjen)

Na občini so pametno žogo od zaposlenih preusmerili na organe pregona. Ta ping pong med občino in lekarnami občani gledamo že 4 leta. Mogoče je pa res čas, da organi presekajo in javnosti sporočijo kdo ima prav, kdo laže. Potem pa pričakujemo odstop. Zajca če uspe Jevšek in Jevška če uspe Zajc.

In reply to by Medo123 (nepreverjen)

Viktor (nepreverjen)

Bil bi že skrajni čas, da beseda SD-ja ne bo vsako krat prva, zadnja in vse odločilna!

Gbjjj (nepreverjen)

FOLK, NEGA SLUZB ZA IZOBRAZENE, STROSKI BIVANJA RASTEJO, V MESTU JE CEDALJE BOLJ MRTVO, VI SE PA RAZPISAVLETE NA TEMO GE SE PAR SDS IN SD MAHEROV JE**!
MENI DOJ VISI CE DE SEF DUROV ALI ZAVEC, KER EN IN DRUGI DELA IZKLJUCNO ZA SEBE...ZDRAVILA PA PO BRUTALNIH CEJNAH!
Ta tema je vrzena kost seljakom, da se pomembne teme skrije...
Pa lahko noc SDSOVCI IN SDEJEVCI:)

Viktor (nepreverjen)

Niripsa, pogruntal si "obljubljen molk".

Poziv zaposlenim (nepreverjen)

Upam, da to zaposleni v lekarnah berejo. Težko si predstavljam, da boste z občino vzpostavili normalne odnose če njihovega župana javno obtožite, da laže. Potem on ni edini, ki laže. Isto morate potem sporočiti tudi računskemu sodišču. Vaša poteza je še toliko bolj čudna, ker je župan umiril strasti in vas v zadnjem odzivu pozval, da vas bo z veseljem sprejel če boste izrazili željo po srečanju z njim. Škoda, da ste namesto dialoga z županom, izbrali javni obračun. To bo kvečjemu še poglobilo vaš spor in pripeljalo ravno do tistega proti čemu se borite. Razpadu pomurskih lekarn. Mogoče je čas, da premislite ali Domjan in Zajc ravnata prav.

sd Samo Denar (nepreverjen)

ha ha in ti verjameš,da bi jih z veseljem sprejel ha ha vic meseca

In reply to by Poziv zaposlenim (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Pred dnevi je na tem portalu pisalo, da so vrata za Domjana in Zajca na Občini zaprta? A Jevšek spreminja mnenje vsakih nekaj dni?

Sicer pa je bilo tule dobro prostavljeno prašanje: Zakaj VSEM ostalim občinam poslovanje Pomurskih lekarn ni sporno, ampak je samo MOMS-u? A ostale občine vodijo neizobraženi ljudje, ki se ne razumejo v poslovanja javnih zavodov? A tudi ostali zaposleni na teh občinah nimajo nobene izobrazbe... da bi ugotovili, da je poslovanje lekarn nezakonito...?

Seveda je v ozadju denar, katerega bi preko proračuna na skrivaj usmerili v pokrivanje izgub te opevane drvarnice! Da je po celi Soboti toliko lukenj na cestah, na dovozih proti stanovanjskim objektom pa že vrabčki čivkajo... tega pa župan ne bo dal sanirati?

In reply to by sd Samo Denar (nepreverjen)

rdeča zvezda (nepreverjen)

Poziv zaposlenim ti si tele zabito z drisko polito

In reply to by Poziv zaposlenim (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

občina je obično sranje in zbirališče pedrov

Risto Kubura (nepreverjen)

Zajček Vs Šerif!!!! Kdo bo koga?????

Čergoli (nepreverjen)

Navijam za Zajčeka!!!!

DF (nepreverjen)

Tudi jaz navijam za g Zajca in to zato ker ni komunajzer

gost67357 (nepreverjen)

na toga šerifa be pusto par črncov naj ga zmrdajo do konca

Pišta22 (nepreverjen)

Da je vzrok tej ofenzivi s strani vodstva MO MS nepravno poslovanje PL je le pravljica za naivne. Tu je le borba za denar, ki v lekarnah je in ki ga občina nuno rabi, ker ga je "spiskala". Koliko delovnih mest z dodano vrednostjo pa je nastalo v Soboti v času in po zaslugi Jevšeka oz. SD?

(nepreverjen)

Poslušajte glas ljudstva. Nočemo kraje denarja iz lekarne, nočemo da uničite lekarno, da črpate denar v svoje žepe. Dobiček se mora nameniti zdravstvu.

(nepreverjen)

Če so 20 let delali dobro, v skladu z zakonom, zakaj je to zdaj narobe za soboškega župana?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice