Ženska iz Slovenske ulice je pristala na zdravljenju v psihiatrični ustanovi, grozi pa ji še pet let zapora.

Zoper 42-letnico, ki je včeraj v popoldanskih urah na Slovenski ulici poskrbela za dve uri trajajočo dramo, bodo policisti vložili kazensko ovadbo za kaznivo dejanje povzročitve splošne nevarnosti, so pojasnili na Policijski upravi Murska Sobota. Grozi ji do pet let zapora. Predstava na Slovenski ulici se je k sreči končala brez poškodb ali žrtev.

Ženska, ki so jo po drami iz stanovanja pospremili policisti, je mimoidočim opazovalcem še pomahala, preden je sedla v rešilno vozilo in bila prepeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota.  A stiska je bila prevelika, trenutno je na zdravljenju v psihiatrični ustanovi.

Prav december je namreč čas, ko je najbolj pogosta depresija, še najbolj pa se izrazi med božičnimi prazniki. Za nekatere prestavlja pravo priložnost za utapljanje žalosti, so mnenja strokovnjaki, med njimi tudi dolgoletni psihiater Jožef Magdič. Številni strokovnjaki pravijo, da gre za tako imenovano sezonsko, zimsko depresijo, ko naše telo zaradi pomanjkanja svetlobe ne proizvaja lasnega antidepresiva. Brez pogovora se povečajo tudi občutki osamljenosti: 

»Naj bo komunikacija primarna. Torej več časa namenimo za pogovor, za čustva in manj za tisto tako imenovano pridobitno delo.«

Preberite še: Po dveh urah policisti vdrli v stanovanje in končali dramo

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
njefka (nepreverjen)

ka pa grozi ovome ka je objavo prejk 70 slik o toj sceni.
da pa je kaksna razstava te pa objavijo par slikic - absurdno.

tutu (nepreverjen)

Samo dejansko dobro pravno pitanje- v javnosti lejko slikaš nekoga, brez njegovoga vedenja, a ga nesmiš dati na internet. Torej lejko ges tožin fotografa, šteri me je posliko na kakšni fešti, ker me je brez dovoljenja gor dal? Te druga stvar: V stanovanje oz. v zasebnen prostor nekoga nesmiš slikate, kelko ges znan! In tiste slike, kak je skakala, plesala "lap dance", kadila v SVOJON stanovanji, nevenči lejko sploj slika, kaj šele ka jih da na internet... Zna što kaj več?

Lucifer (nepreverjen)

Meni je vse skup fejst fejst žalostno. Drujgeh rejče neman. Tou lejko sakšoga od nas doleti. Čujden se celou ka toga več nega glede na situacijo pri nas. Najbole me pa razžalosti vedenje lidij. Te trbej tan state pa se smijate, norca delate pa slikate. Je tou resno potrebno? Ka nemo komentejro slučajno slike policajof iz galerije na strani Pomurja.si ge se na velke smijejo. Namesto ka be red delale pa folk odstranjevale se še same nastavlajo pa povrh vseme smijejo v kamero. V prekmurje, če delaš samomor se narod norca dela. Če izpostaveš nouve poslovne ideje se narod norca dela. Če povejš ka dobroga v javnoste se narod norca dela. In tou nej samo navadne lidgej. Še policija. Zaj se pa malo zamislite v kakšon okolje mij živejmo. Pa srečno narod..ker te ga nebesko fejst nucale.

njefka (nepreverjen)

ja istina- vsi tisti ka so ji smejali pa norca delali itak nemajo pri sebi "pospravleno" - mogouče so glejdali v ogledalu sebe...pa take

jolankapoznatobabo (nepreverjen)

Kak ste ene prtisnjene. Poznan to babo. Pa te me ti povej ce ma vse ciste v glavej ka se ode ponujat starin dedekan pa se po ostarija prosjace pijaco.
Drogerasica pa tuj velka. Telk ka nete pa na pamet
gucale ce nevejte sto je pa ka je. Nisce njoj nej krif pa nisce nede tak prizadete kak una ka se nevej kaj zcason pa je to dramo napravla.

Gost (nepreverjen)

zakaj ji pa niso pustili narediti samomora če je bila tako pogumna za to dejanje saj ga itak nebi naredila ona je samo hotela oprizoriti šov ali pa svojo pozornost ker ga že dolgo v murski soboti ni bilo

Gost (nepreverjen)

ta ženska si zasluži močna zdravila na zdravljenju v psihiatrični ustanovi in ko jo bo srečala pamet bose najbrž zavedla kaj je naredila in n bo vedela daje stem dejanjem da je metala različne predmete skozi okno ogrožala mimoidoče tokar je naredila bo pa tudi lahko premišjevala v zaporu če bo obsojena na visoko zaporno kazen in to bi se moralo zgoditi

Jolo (nepreverjen)

@lucifer

Očitno ne poznaš zadeve... ta ženska ma psihične težave že od prle, ne trudi se krivdo spelati na stran države, zato ka majo tudi najrazvitejše države psihicne bolnike

miro 1 (nepreverjen)

to da so tako slikali jo spodbujali se mi ne zdi prav. Mislim da ima dotična oseba hude zdravstvene težave in ni znala drugače prositi za pomoč ko je bila v prehudi stiski

kresnjeni (nepreverjen)

znonkar so jo obvestili ka je leasing družba oškodovana , pa je . . . . .

ksenija (nepreverjen)

Keri od tajkunof je v čuzi? Zato ker so fsi vkup.

Scena (nepreverjen)

jolankapoznatobabo, Gost (162.158.88.151)imata prav.Nikoli nebi skočila je preveč prebrisana za svojo korist. Kolko se sliši ni plačevala najemnine in naj bi se morala odselit pa še dečko naj bi je zapustil, tisti iz juga ki ih je imela na stanovanju so se odselili ... Znala je dobro kaj dela brez skrbi. Raje ne komentirajte če ne poznate. Pa lep pozdrav.

Gost (nepreverjen)

Zakaj pa ste mi zbrisali post,če sem napisal samo resnico,ko se je odgovorna urednica blamirala na profilu FB uporabnika https://www.facebook.com/profile.php?id=100009034247116&ref=ts&fref=ts

Tu pa je moj post,ki sem ga napisal,če še ga enkrat izbrišete,bom poslal vse na portal,kjer bodo zgodbo z veseljem objavili.
http://shrani.si/f/3E/dW/qcMM1Sj/post-na-sobota-info.jpg

Gost (nepreverjen)

še to napišem,včeraj ste pustili komentarje pod novico,ko je ženska norela,tudi danes puščate komentarje odprte,mene ste zbrisal,ker sem napisal resnico,žaljive komentarje pa puščate,kot je naprimer od "jolankapoznatobabo",tudi včeraj ji je bilo pod novico veliko žaljivih in ste na koncu onemogočili komentarje,če to naredite tudi tukaj pod to novico,gre vse naprej,imam vse prinscrene od včeraj in od danes,morate prej malo mislit,če pustite pod novico komentare,ali pa jih že takoj zaprete...

Gost (nepreverjen)
Gost (nepreverjen)

Vsi ki se naslajate na tej nesreči lahko pričakujete ,da se to zgodi tudi vam ,zato brez euforije ker hitro pride čas streznitve srečni ste ,ki zmorete vsa bremena časa ,nekateri jih ne moremo zato teh dejanj nikakor ne obsojajte ,ker lahko jutri pride do vas ????

Poveljnik 13 (nepreverjen)

Haha ne me jebat. Boštjan Voje sdsov vojščak. Žena in otroci pa v varni hiši, ker jih je pretepal in grozil, da morajo vzklikat janša naš heroj.

Očitno se je poistoveto s to s Slovenske.

rrsfvregvf (nepreverjen)

brez komentara

Atatata (nepreverjen)

Zakaj se brisejo komentarji??? Vsi vemo iz katere druzine prihaja vsi vemo da so veliki kriminalci... Nevem zakaj jih zagovarjate sobotainfo????

Gost (nepreverjen)

zato če je depresivna bi pa morala jemat že prej zdravila

Gost (nepreverjen)

Poveljnik 13 (162.158.89.141)...res je ta Voje malo prizadet,ampak v tem primeru s tem posnetkom pa jim je dal tinto pit...

Tinto pit (nepreverjen)

Tinto pit je dal sebi v to groteskno faco ka jo ma. Že na daleč vidiš, ka je pripadnik SDS-a. Ti lidgej nemajo razčiščene pojme in nosijo v sebi sovraštvo, ker mislijo ka so jin za svojo nesrečo krivi vsi drugi samo oni sami nej.

Zanima me ka de gda Kučan mergej? Što de te glavni krivec vsega zla v Sloveniji?

BB

Rdeče kapice so intenzivno aktivne ;)

Dragi tovariši, svejtki so - dajte si mer...

kepa (nepreverjen)

Deložacija, dragi moji

BGP (nepreverjen)

Naj odgovorin tistin ka serete tu z negativnimi komentarami ka de van jasno ge živite. Tak ste eni zaostali v ton Prekmurji ka bi lejko Discovery snemo oddajo o vas. Kak o tistij redneckaj ka lovijo krokodile pa žabe pa neven ka. O sebi pa mislite ka ste najmenje svetovljani. Ma vij ste nej za nikan razen za to zabito Prekmurje. Tka ste glupi ka niti nikdar nete razmili ka ste zaostali pa primitivni. Glavno ka te o sebi vedno mislili ka ste velki pa pametni. Zato pa te vedno ostali tu ge ste. V gnojšnici od Prekmurja. Fajn na toplon kak bakterije v dreki. Se znate o sakšomi.

Prvo pred svojin pragon pometajte pa te meli dela za celi život zadosta.

Dajte ite malo po svejti pa malo poglednite kak indri živijo nej pa ka te zdaj odili okrog po Soboti pa te glavni da te razlagali ka vi se znate o toj ženski pa o ton ka se je dogajalo, pa če je plačala najemnino ali nej, pa če se drogejra ali nej. Se te se šli što zna več tračov pa što zna več povedati o ton dogodki.

Zemite rajši kakšno knjigo v roke pa malo ite po svejti z odprejtimi očami nej ka životarite v toj gnojšnici od Prekmurja. Zemite si Prešerna če se že sakšno leto kurčite z njegovof poezijov.

Da van pa što kaj pove proti Prekmurji te pa skačete kak si tej človik misli.Kajti mi smo ja tak dobri. Ma zabiti ste. Nej ste niti malomeščani. Večina vas je kak goveda v štali. Glavno ka se ide v cerkef poslušat ka debeli župnik ma za povedati. Se van je v posmeh. Če je što uspešen, če sto v bilo keri stvari izstopa, stvari kere so v sveti normalne so van v posmeh itd. Živite za to ka lejko svojo majhnost pa zakompleksanost skrijete za problemami drugih. Tu ste glavni.

Ne, ne poznan te ženske pa je niti neščen spoznati. Če de ščela kaj rešiti de prvo sama mogla genoti svojo rit nej pa čakati ka ji država na pladnji pnesej se k riti. Ma zadosta možnosti. Mene ne zanimajo njeni problemi man svojih zadosta oziroma svoj prosti čas ne zapravlan za probleme drugih keri se me ne tičejo.

Samo se mi zdi tak zaostalo ka se ukvarjate s takšnimi tračami. Haha #Od predstave do psihiatrije. Grozi ji celo Zapor#.Kakšen bombastičen naslov. Nekaj se je zgodilo v Soboti. Nej ste čuli? Ženski se je ftrgnulo. Bravo naši samo tak naprej. Na nivoji Slovenskih novic.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice