Poškodba vozila je nočna mora vsakega lastnika. Velikokrat s tem nastane ogromno skrbi, različnih poti in dokumentacije.

Iz teh razlogov v današnjih časih veliko lastnikov enostavno nima časa za obisk zavarovalnice, potem pa še izbrane delavnice za popravilo. Poškodbe tako ostanejo ne-sanirane, kar situacijo samo še poslabša. 

Pri nas se omenjenim problemom popolnoma izognete, saj na enem mestu opravite čisto vse. K nam lahko pripeljete poškodovano vozilo in skupaj z vami bomo speljali celoten postopek cenitve.

Pomagamo vam izpolniti prijavo škodnega dogodka, dogovorite se za termin popravila, vse ostalo pa opravimo mi. Za vas v celoti opravimo vso potrebno komunikacijo s petimi zavarovalnicami (Triglav, Generali, Sava, Grawe in Allianz). 
 

Na našem dvorišču servisna tradicija že več kot 70 let

Že od samega začetka delovanja Agroservisa, je na našem dvorišču tudi mehanična delavnica, ki zagotavlja servisne storitve za vse znamke vozil.

Tudi mi tradicijo nadaljujemo in vam zagotavljamo od rednih servisov, popravil osebnih vozil, menjave zobatega jermena, nakup in premontažo pnevmatik, optiko, krpanje pnevmatik, hranjenje gum izven sezone, nastavitev podvozja, pregled žarometov in drugo. Za vaše vozilo vam zagotovimo potrebne originalne dele.

Kako do nas?

Najdete nas na Kroški ulici 58 v Murski Soboti. Kleparsko-ličarska delavnica je za vas na voljo vsak delovnik med 7.00-15.00. 

Lahko nas pokličete na telefon 02 530 03 61 ali pa mobilno številko 031 353 238, na kateri so dosegljivi Andreja Kerčmar, Vili Žekš ter Tina Bencak. Lahko nam napišete tudi e-poštno sporočilo na naslov [email protected]

agroservis

Starejše novice