V začetku septembra je nekdanja Miss bikini v Mostju pri Lendavi skočila s padalom in to kar v bikinkah. Sedaj si lahko ogledate tudi posnetek tega skoka.

 V začetku meseca septembra smo poročali o ne ravno vsakdanjem skoku s padalom, ko je padalec Jože Veldin ob svojem jubilejnem skoku s seboj vzel tudi nekdanjo missico Suzano Zeković. Priprave in potek skoka je bil zabeležen tudi skozi objektiv kamere, rezultat pa si lahko ogledate v spodnjem videu.

Fotografije ter video s tega spektakularnega skoka si lahko ogledate v prispevku Skočila s padalom v bikinkah

S spleta

Komentarji (24)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tyra

sakomi svoje. super ka je skočila. neven sicer zakoj skoraj naga, ampak ok :D

Vipko
Wizeman

hah, zdaj ste se lejko prepričali, ka ma nagačene joške. Niti malo so se pri prouston padi nej deformejrali. Što ne vrvle, naj pogledne, ka joj dela zračni upor s koužof na nogaj.

LBA

haha joški kak z betona :D

mikmak

po moje je Veldin tudi bil malo trdi...

divjejabolko

Hehe, kočno je imel visok IQ oz. kot bi rekli "inteligenca na višku" :)

divjejabolko

popravek: imela

feniks3.0

1. privezana je bila tik pod prsmi.

2. zgleda, da noben od vas še ni videl, kaj šele potipal, gnetel prsi + dvajsetletnice. Potem bi vedeli, da se ne 'deformirajo' tako zlahka, ne glede na položaj ali dejavnost.

3. ima recimo velikost no. 3 tako da nvm kam se naj to 'deformira'?

Anyway. ima zelo cute boobies.. bodite ponosni na takšne punce, v prekomurju jih nimate na pretek. celo nasprotno!

stackoverflow

feniks, pokrajina je Prekmurje, ne Prekomurje. Če si Hrvat/-ica ti mogoče oprostim.
Videz ni vse.

Vipko
Wizeman

More me vrag zeti. feniks nula trij ali kelko si že, tij si kda že sploj vido kakši ženski cecek? Či bi ga kda probo, bi znou, ka je ešče tak čvrsti cecek ešče itak samo skupek maščobnoga tkijva pa žlez, po zagnjoj reviziji človöške anatomije pa je v cecki ešče itak nej prisoten hrustanec. Si tij gda boužo bedro dvajstilejtnice? Po moje bi moglo biti bar tak čvrsto kak njene dojke. Naj te spoumnim, ka je v bedri pretežno mišica (ok, pa malo sala). Pogledni si ešče idnou video, pogledni ka se dogaja z njenof bedrof, pa ka z njenimi joškami. Pa nej tij meni malo guten morgen okouli ženskoga cecka, dečko......

Ä‘žćčš

Koja bezveznija. Ka je pa te zdaj pomembno ka je skočila v bikinije?

Edina zanimivost je to, ka tak glupe ideje do zdaj še neje bilo... Da pa ges na to na njenem mestu ne bi bil glih ponosen

Fudaš

Feliks03 si ga je bogmič zaj gli zdrko... Evo ga na pa je prišo čas za čokolino in v postelo (pa cüclin nej pozabite) :)

Spy

feniks je ščel izpasti kak strokovnjak za ženske joške pa je napiso takšo bedarijo ka san pol vre nej k sebi prišo :)

Kak ti je že Wizeman napiso: joške so v prvi vrsti maščobno tkivo in nej železo :)))
Nagradno vprašanje, za razmislek: zakoj misliš ka večina vrhunskih športnic skoro nema jaškov? Po tvoje je to naključje ha?

Sicer pa razmin ka je tvoj poglavitni namen pisanja na forumih provokacija in žaljenje Prekmurcov. Mene leko napišeš celo stran žaljivk na račun toga ka san Prekmurec in mo še samo bole ponosen ka san, to ka san!

feniks3.0

no saj, teorijo obvladate, prakso pa ne!

Zanimivo, kako se spotikate ob malo golote. pač malomeščanstvo, zaostalo za časom, vseznalsko pa vendar tartufovsko sramežljivo.

še to malo lepote, kar jo premorete, morate (tipično prekmursko) popljuvati.

evo režem levo jajce, če je ona 'prekmurske krvi'. Kar pomeni, da sta tukaj že živela vsaj pradedek in prababica. ajde vam dam babica in dedek.

marjetica

Pogrešam svoje 20 letne zize. :(

dupont

feniks ges ti rade volej odrežen obej jajci či ščejš

Vipko
Wizeman

Nula trij felix, telkokrat si že omejno(la) tou malomeščanstvo, ka me je zdaj že začnolo zanijmati, ka za čüda bi tou gelibar lejko bilou. Bi nan ščel(a) tak na kratko - po kmečko razložiti ka to gé?

feniks3.0

''Zaostalo za časom, vseznalsko pa vendar tartufovsko sramežljivo.''

pa povej, da večino komentatorjev na tem portalu ne najdeš v tej okrnjeni definiciji.

saj vem, da vam slovenščina ni ravno blizu ampak dotične izraze, lastnosti, pridevnike itd. pa bi ja lahko poznali. za kaj več pa se obrnite na SSKJ (Slovar slovenskega knjižnega jezika).

Sobochanec

@feniks 3,0
Na tvojo eureko o dedekaj... san se mogo odzvati. Tvoj nouvi dom je sicer rejsan bar trij kolena nazaj gostil __ić ovske generacije in te je ksebi zel pa ti zdaj, žal neuspešno, pamet kristalizejra in išče talente, keri so skriti kak tartufi. Nej trbej biti Albert židof, za tebi podobne konklužne.

Naša lejpa Suzika z ić-on je pa lipou letejjla, pa natur ciceke prouti vőtri držala. Tak njej gor stogijo kak bakreni cecek našoj muzi.

lumpii

moren pokomentirati - mene fse sküper fejst spominja na profesionalno kariero drugih slovenskih "samopromotorov"....napravijo glupost, pri ton uživajo, radovedneži pa klikajo pa tou štejo...njin se pa tak naraji smiđe - cilj je doseženi. pritegnejo pozornost in od toga živijo... kariera, slava ali pa ....? odločite sami...

maksim

Super je , ni kaj.
Mi... pa vas samo malo provocira.

george

Glavno mesto ZDA je ?! :)

tara1

GEORGE- to pa je težko vprašanje hehe.
bougi EDI,(suzika je prava ftička" sex×fotografi) EDI NAJDI SI NEKAJ PAMETNOGA NEJ TE KOKOUŠI NIKA NEVEJ PA ŠE K...... se )Brusel je hmmm teško pitanje lol

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice