Začela se bo rekonstrukcija javnih poti v Stari Novi vasi in Borecih.

Občina Križevci je na podlagi postopka zbiranja ponudb, izbrala izvajalca gradbenih del za rekonstrukciji javnih poti v Stari Novi vasi in Borecih.

Najugodnejšo ponudbo za gradnjo je v obeh primerih oddala gospodarska družba Nograd – Lotmerk iz Ljutomera, ki jo zastopa direktor Marko Novak.

Rekonstrukcijo javnih poti v Stari Novi vasi, bodo izvedli za pogodbeni znesek nekaj manj kot 42 tisoč evrov, rekonstrukcija ceste v Borecih pa bo znašala dobrih 22.600 evrov.

Nadzor nad gradnjo bo vršil Inženiring Rajnar, Štefan Rajnar.

Dolžina javne poti v Stari Novi vasi, ki je predmet rekonstrukcije znaša 110 metrov dolžine in do pet metrov širine, glede na možnosti gradnje ter obsega kompletno rekonstrukcijo in zamenjavo asfalta, izdelavo asfaltne mulde in bankin ter ureditev meteorne kanalizacije in odvodnjavanja. Odsek ceste, ki je predmet rekonstrukcije v Borecih, znaša 70 metrov dolžine.

Na tem odseku se bo prav tako zamenjal asfalt, sanirala meteorna kanalizacija in uredila javna razsvetljava. Uvedba v delo bo potekala prihodnji teden. Dela morajo biti zaključena do konca junija.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

Toti so se to hitro zmenili.

Starejše novice