Občina Beltinci je podelila pet štipendij študentom naravoslovnih oziroma interdisciplinarnih ved in pet štipendij študentom družbenih ved.

V petek, 7. januarja 2022 je župan občine Beltinci Marko Virag sprejel letošnje štipendistke in štipendiste in jim čestital ter jim na njihovi nadaljnji izobraževalni poti zaželel veliko uspehov.

Pozdravne besede je zbranim namenil tudi predsednik Uprave Pomurske izobraževalne fundacije PIF Murska Sobota ter državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, Mitja Slavinec.

Podelili deset štipendij

Slovesnega podpisa so se udeležili: Ivo Prelog iz Beltinec, Katja Vöröš iz Beltinec, Eva Tratnjek iz Lipovec, Domen Baša iz Melinec in Nikolaj Zver iz Dokležovja.

Letošnji štipendisti so še: Jasna Klemenčič iz Bratonec, Timotej Žerdin iz Beltinec, Jan Forjan iz Melinec, Nina Perdigal iz Dokležovja in Zala Janža iz Bratonec.

Skupno je bilo v študijskem letu 2021/2022 podeljenih 10 štipendij - pet štipendij študentom naravoslovnih oziroma interdisciplinarnih ved in pet štipendij študentom družbenih oziroma humanističnih ved.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
~~~~ (nepreverjen)

Slavinec ima izgleda šampon iz Eurošpina vedno mastni lasje .Virag pa kumaj eno gombo lahko zakapči od debelosti

.... ..... (nepreverjen)

Eh ka ne praviš tij debeli fuknjenec si pa že cejlo življenje socialni problem v toj državi.

In reply to by ~~~~ (nepreverjen)

kaksknofi (nepreverjen)

Ja ampak ma vse ka ti nikder nebos mel. Ma najbokso izobrazbo, ugled, materialnih dobrin telko ka lejko ti senjas. Tvoja cela rodbina nema niti telko kak kosta njegova Tesla :D Tak ka mislis ka se on sekera, ce ma masne lase in to tebe moti?! Ale ce je debeli? Hahaha

In reply to by ~~~~ (nepreverjen)

~~~~ (nepreverjen)

kaksniknofi ...................... Ka pa sereš ka pa ma Slavinec . Vse ka ma je dobiš .Vsaj svojo hišo imam in še kaj in vse sva ženo sama naredila .Kaj pa je on naredil ? To da je Pavljinekov zet .Marš idi njemi rit in čelo poliži

In reply to by kaksknofi (nepreverjen)

ponevnabreknjena (nepreverjen)

tej funkcionari majo isti hladilnik kak škof? samo pijtan 😂😂

ponevnabreknjena (nepreverjen)

Vrag? ali Virag ali sem narobe prebral?

Starejše novice