Priljubljeno regijsko nakupovalno središče Maximus Murska Sobota praznuje že 13. obletnico!

Prvi del nakupovalnega središča Maximus s hipermarketom Spar na 8200 kvadratnih metrih se je odprl novembra 2006. Dve leti kasneje pa še drugi del na 13.810 kvadratnih metrih, ki poleg trgovin ponuja še zabavišče s tremi kinodvoranami, bovling, biljard in čez 500 kvadratnih metrov veliko otroško igralnico Maxiland

Središče trgovske in zabaviščne ponudbe

Trgovska ponudba s številnimi trgovinami z živili, tekstilom in obutvijo priznanih blagovnih znamk, storitvene dejavnosti in edinim tovrstnim zabaviščem v regiji, privabi letno čez dva milijona obiskovalcev, kar potrjuje, da je center v tem času postal središče trgovske in zabaviščne ponudbe v tem delu Slovenije in ga je 130.000 Pomurcev dobro sprejelo.

»Kontinuirano se trudimo zagotoviti pravi kolaž blagovnih znamk, ki bi Pomurcem omogočal dovolj dobro  trgovsko ponudbo doma in je ne bi morali iskati v drugih, oddaljenih mestih in v tujini. K temu pripomore tudi pester program dogajanja za vse generacije čez vse leto in dobro sodelovanje s številnimi institucijami. Trudimo se biti tudi koristni v regiji, predvsem pa družbeno odgovorni in  ekološko naravnani, kar nam je v veliki meri tudi že uspelo,« ob trinajsti obletnici razlaga direktor Trgovskega centra Maximus Iztok Polanič.

To soboto veliko razlogov za praznovanje

Spar bo tudi ob letošnjem jubileju, kot vsa leta do zdaj,  doniral paket učnih pripomočkov Vrtcu Murska Sobota, otroke v vrtcu pa razveselil z obiskom njihove maskote, zajčka Sparkya.

To soboto, 16. novembra,  bo v Maximusu Murska Sobota veliko dobrih razlogov za praznovanje.

Najmlajši, vabljeni na predstavo »Maček Muri išče kroniko« ob 11.00 uri, sladkali se boste s 13 tortami, vrtelo se bo kolo sreče, zapela bo Maja Oderlap, trgovine pa bodo pripravile jubilejne ponudbe. 

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice