Danes pozno popoldne so zaradi zdravstvenih zapletov novorojenčka morali nujno prepeljati v klinični center. Na pomoč je priskočila Policija s svojim helikopterjem ter skupaj z medicinsko ekipo otroške kirurgije v Ljubljani, novorojenčka z inkubatorjem prepeljali v Univerzitetni klinični center v Ljubljani.

Novorojenčku želimo čim prejšnje okrevanje.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bajkec

Končno ena pametna stvar od policije, nemren vrvati!!!!

Hašiš

Kak dugo traja en takšen urgenten let iz MS v LJ?

Kiri
rija

Koliko pa čakanje na heliča in koliko sam transport inkubatorja v helikopter?

Zakaj se mi zdi, da bi bilo z rešilcem prej? Da je to mogoče kakšna "reklamna poteza"?
Vsekakor pa želim novorojenčku in staršem vse dobro.

Kiri

V zraku se izognes guzvam in nesrecam, zato je bolj verjetno, da pridejo na cilj pravocasno. Pa tudi naj bi bilo manj bocnega rukanja, kot pri prevozu z resilcem.
Sicer pa letno opravijo 30-40 prevozov nedonosenckov v inkubatorjih s helikopterjem, kar je priblizno 1/3 vseh prevozov v inkubatorjih.

buzdovan

Garant reklamna poteza Kresalčke. Pa tu ste vsi zgleda zaslepljeni s politiko. Ni dobro če policija ne dela nič, pa tudi ne če reši novorojenčka. A se kdo vpraša kako so se počutili starši? Rija očitno nimaš otrok, da tako mimo mlatiš !!!

davidp

ma jebo vas bog v rit s tejmi političnimi predrkavanji... koji kurac u pičku materino ma veze kak je nešče dojenčka prepelal iz ene bolnišnice, dokler je te prišel tja varno pa brez nevol? jebo vas bog pa jebena polita, debili majkemi.

vsaj ob eni jebeni dobri novici pozabite na osebne frustracije s politikof. majkemi, da takše bedarije šten me praf ma ka bi pluske talal okoli kretenskomi folki.

Starejše novice