Zdaj je čas za nakup nove motorne žage po akcijski ceni, ob nakupu robotske kosilnice pa vam ŽKG Grad podari montažo in instalacijski material.

Podjetje ŽKG GRAD se že od leta 1992 ukvarja s trgovinsko in servisno dejavnostjo drobne kmetijske mehanizacije in vrtne opreme. Do zdaj ste jih lahko obiskali v Gradu na Goričkem in Beltincih, danes, 9. februarja, pa odpirajo poslovalnico tudi v Murski Soboti, v obrtni ulici 44A.

NAGRADNA IGRA!

Ob otvoritvi nove poslovalnice ŽKG Grad nagrajuje. Sodelujte v nagradni igri na njihovi Facebook strani ŽKG-Podjetje za trgovino in storitve GRAD in se potegujte za lepe nagrade.

Izkušeni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami ponujajo servis, dostavo ter montažo vrtne opreme, gozdarske opreme in drobne kmetijske mehanizacije.

V njihovih poslovalnicah najdete izdelke znamk Husqvarna, AL-KO, Einhell, Vitli Krpan, Uniforest in drugih.

Še vedno na zimski servis sprejemajo robotke kosilnice, na katerem poskrbijo, da bo robotska kosilnica spomladi pripravljena na začetek košnje.

V svojih poslovalnicah ponujajo tudi celovit vodni program, ki zajema vodne črpalke, zalivalne sisteme in škropilnice ter vse za zdravo in zeleno travo, od prezračevalnikov do gnojil, opravijo pa tudi analizo vaših tal.

Tudi nova poslovalnica v Murski Soboti bo ponujala kakovostni servis motornih žag, vrtnih kosilnic, prekopalnikov, frez in vrtnih traktorjev vseh znamk.

V njej boste našli rezervne dele za mehanizacijo ter strokovno in tehnično podkovan kader.

Starejše novice