Tako kot vsak teden, smo tudi tokrat za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest.

Programer, razvijalec programske opreme

V podjetju Elmibit zaposlijo novega sodelavca, ki se bo pridružil razvoju spletne, mobilne ali nizkonivojske programske opreme ter delal na projektih za zunanje stranke iz tujine. Zaželene so izkušnje z več programskimi jeziki, potrebovali pa boste tudi znanje angleščine.

Vodja gradbišča

V lendavskem podjetju Legartis so pravemu kandidatu pripravljeni zaupati vodenje gradbišča, predvsem organiziranje in koordiniranje del ter naročanje potrebnega gradbenega materiala.

Strateški nabavnik

Nove okrepitve iščejo tudi v podjetju Elrad. Odločnim in ciljno usmerjenim kandidatom v izziv ponujajo razvoj dobaviteljev, poglabljanje partnerskih odnosov ter dvig učinkovitost dobavne verige.

Vodja administracije poslovne enote MS

Če vas zanima vodenje administrativnih del, urejanje in arhiviranje poslovne dokumentacije ter vodenje terminskih planov, vam priložnost ponujajo v soboški poslovni enoti podjetja Avtosteklo.

Direktor hotela

Za vse, ki imate vsaj tri leta izkušenj z zasedbo direktorskega mesta ter vodenjem projektov in osebja v hotelski stroki, pa je tu še direktorski stolček v ljubljanskem hotelu. Potrebovali boste sicer izobrazbo hotelirske oziroma gostinsko-turistične smeri ter poznavanje ekonomije in managementa.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Stef123 (nepreverjen)

Zakoj ze to objavlate?? Resno vrvlete ka dejansko se sto prek vas prijavi na delo..?

Starejše novice