Minuli teden se je na pomurski avtocesti pripetila tragedija. V zgodnjih jutranjih urah se je zgodila huda prometna nesreča avtobusa, ki je terjala kar tri življenja. Sedaj je znanih več podrobnosti pretresljivega dogodka.

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so bili o hudi nesreči avtobusa na pomurski avtocesti obveščeni minuli petek, malo po 5. uri zjutraj.

V prometni nesreči na relaciji Gančani - Lipovci v smeri Murske Sobote je bil v nesreči udeležen avtobus s priklopnikom, romunskih registrskih oznak s tujimi državljani.

»Po do sedaj zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo povzročil voznik avtobusa, ki je zapeljal desno izven vozišča, kjer se je avtobus s priklopnikom prevrnil na bok v jarek,« je pojasnila podrobnosti nesreče predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Murska Sobota Suzana Rauš

Najmlajša žrtev stara zgolj 32 let 

Avtobus, ki je je tragično zletel z avtoceste, je vozil 32-letni voznik, zoper katerega bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

V nesreči so podlegli poškodbam trije udeleženci, 32-letni potnik, 46-letna potnica in še 52-letna potnica.

Na vozilu in priklopniku je nastalo za 50 tisoč evrov materialne škode, na prometni opremi pa za deset tisoč evrov škode, so še zapisali policisti.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Feketezaro (nepreverjen)

Ubilo ga cepivo za korona NATEG poročajo strokovnjaki iz obdukcijskega centra. Vsi vpleteni v to prevaro grejo v doživljenski zapor in se jih razlastnini je sporočilo evropsko sodišče v bruslju. Tak da se pripravite podgane satanisti i državni paraziti!

virko74 (nepreverjen)

a kak ste najprej napihovali da se gre le za starejše ljudi! sploh ne preverite dejstva, samo nekaj na blef pišete, da bi vas moral že marsikdo tožiti

Starejše novice