Število okužb s koronavirusom narašča.

Število okuženih z novim koronavirusom v četrtek poraslo za 37 na 934, število hospitaliziranih upadlo za sedem na 112.

Vendar pa je uradni govorec vlade Jelko Kacin na današnji tiskovni konferenci povedal, da je v Sloveniji rast okužb s koronavirusom počasnejša kot drugod po svetu. Je pa število okuženih z novim koronavirusom po svetu preseglo milijon, in se je tako v zadnjem tednu podvojilo. 

Ozdravljenih že 70 ljudi

Sodeč po podatkih, ki jih je delil predsednik vlade Janez Janša, pa je v Sloveniji koronavirusa doslej ozdravljenih 70 ljudi.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
stric (nepreverjen)

Dajte midiji še malo večji naslov, še večje in debelejše črke. Velike črke že itak uporabljate.
Dajte še bolj delat paniko.
Pa jsano, da bo še nekaj tednov kakšna okužba dnevno več. Bo še kar lep čas minil, da ne bo več nove okužbe.
Aja, nimate kaj drugo pisat siromaki. Sicer pisat itak ne znate. Edino "kopipaste". To vedo že otroci v vrtcu. Ne rabiš imeti FDV.

čarni vrag (nepreverjen)

A to je zdaj exponentno širjenje doktora Trampuža? Če bomo pridni pa de nas stric jansa pusto iz občinskoga zatvora.

Beli Strojan (nepreverjen)

Nope ... doba boš ovratnico okoli šijeka... kak greš iz občine vun jo raznese...

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Pika na i (nepreverjen)

Dr Trampuž se mi zdi en velik populist.
Kar se šrevila okuženih tiče mislim da kahko uradne številke brez težav pomnožimo z 10.
Bo pa čas pokazal ali je bilo prav ukreoano ali se je pretiravalo.

ivona (nepreverjen)

Kolikor se jaz spomnim, je dr Trampuš govoril za daljši čas nekaj tednov, zato zdaj še nič ne vemo, kaj nas čaka. Če bodo njegove napovedi nepravilne, kar bo pokazal čas, bomo toliko bolj veseli.

In reply to by Pika na i (nepreverjen)

Ku88 (nepreverjen)

Grozno, se sama sreca ka delam v fabriki , prek 200 se nas guzva, nisce od nas je se nej nindrek cuo ka bi steri delavec v slovenski fabriki doubo te virus. Vcasig mi je bilou zao ka san se nej v soli bole ucil, pa ka bi fajno sluzbo dobo, ali zaj pa do so vsi ti fejst solani doma, v karanteni, pa vidin ka sen med izbranci ki so imuni na vse, sigurno pa na te mikroskopski virus! Zivela delavska klasa, !!!

gost5465 (nepreverjen)

Korona je takšno nategunstvo, ka večje nebi moglo biti. Ljudje dragi KORONA NE OBSTAJA. Svet prinaša okoli ljudi in tak jim uspeva ka si aplavz zaslužijo. 👌

Tinka13 (nepreverjen)

A zdaj kar vsak ,ki umre avtomatsko umre zaradi korone?
A jih potem testirate,da ugotovite ali je korona kriva ali pa gre to tako”na oči”?
No poznam 5 ljudi,ki imajo korono in od tega so le enemu delali test ,ostalim 4.pa so ga kar prilepili,ker živijo skupaj, čeprav nobeden ne kaže znake okužbe! No glavno,da se štejejo v statistiko

čarni vrag (nepreverjen)

Vzemimo ka te zgazi bik, te pa si na testi pozitiven. Bik oproščen, ti pa žrtev Korone. Kacin pa včasi na TV. Vsi v kleti, ka je korona mutirala v bika, pa je že enga zgazila. Naj mutira v slona, te de zgazila najmenje 25 ljudi.

In reply to by Tinka13 (nepreverjen)

kak nas.... (nepreverjen)

Kak nas za norce majo. Boug pomagaj kak nas vozijo. In mi se damo prostovoljno not zaprejti pa se odpovedati osnovnin pravican in svobodi, samo na podlagi medijskoga pompa za keroga nega nikših konkretnih dokazov. In eni te celo idejo na balkone pa toj žalostni situaciji ploskajo. Ide ploskat sebi kak ste nouri. Mislin ka je pomali že čas ka se narod zbidij pa hejnja podpejrati svoj propad. Vsi na ulice pa naj se jebbejo. Če bi tej namišljeni virus resno tak nevaren biu, bi že vsi mrtvi bilij. Še tisti ka so kao betežni so bole zdravi od enih ka so nej betežni. Tisti ka pa mejrajo bi pa itak mrli ka so že vačik betežni pa stari.

body count (nepreverjen)

Tooooooo ...... IDEMOOOOOOOOOOO ...... še malo pa de jürja....... to mi delaj korona..... 3,4 ...... KORONAAAAAAAAAAAAAAA .... vrvlen ka lejko s skupnimi močmi do naslednjoga vikenda spravimo številko na 1500.... idemo še enkrat ..... 3,4 ...... KORONAAAAAAAAAAAAA

Starejše novice