V mariborski trgovini naj bi v petek prišlo do naravnost nezaslišanega dogodka. Prodajalka naj bi bolnega Mariborčana odslovila s trgovine, saj naj bi s svojim videzom vznemirjal druge stranke.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil zapis kupca, ki priča o nerazumnem postopanju ene izmed prodajalk v eni izmed trgovin Tuš v Mariboru, ki ga je bil deležen njegov oboleli oče. Ta je zbolel lani decembra in od takrat opravil več operacij in obsevanja.

»Take stvari pač pustijo posledice. Sicer ni tako iznakažen, kot so sprva opozarjali zdravniki, kljub temu pa ima v nos vstavljeno sondo, na katero se prehranjuje in v grlo ima vstavljeno dihalko, da lahko diha in govori,« očetovo stanje opisuje Mariborčan.

Zaradi iznakaženosti odslovljen s trgovine

A pravi šok je njegov oče s soprogo doživel minuli petek v Tuševi trgovini na Gregorčičevi ulici 29 v Mariboru, kjer ga je sodeč po zapisu prodajalka odslovila, saj naj bi s svojim videzom vznemirjal druge stranke.

»Prodajalka ga je, čim ga je zagledala, na mariborsko prijazen način prosila, da zapusti trgovino, saj vsi ljudje ne prenašajo dobro pogleda na bolnega človeka,« o dogodku priča zapis na družbenem omrežju.

»Rak ne napade samo telesa, rak napade tudi človeški duh,« je pojmljivo še zapisal Mariborčan. Na njegov zapis so se odzvali številni, v uredništvu Mariborinfo pa se je zglasila tudi bralka, ki se sama že drugič bori z rakom na požiralniku in jo je dogodek še posebej vznemiril. Tako se sprašuje, ali mar ljudje, ki bolehajo za rakom, ne smejo več hoditi v trgovine.

V podjetju Tuš se na vprašanja v zvezi s petkovim dogodkom zaenkrat še niso odzvali.

*Naslovna fotografija je simbolična.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
iznakaženi (nepreverjen)

vrag je tou ka so eni vzvišeni iznakaženi v duši... pa tou

micka1 (nepreverjen)

na maribor info pa niso tak fejst dejafni kak f soboti.

gost7654 (nepreverjen)

Gnesden je videz vse. Glavno ka se fajn obleces pa ka mas dobro postavo. Vsi ostali pa se naj skrijejo. Kama smo prisli

6 razredov OŠ … (nepreverjen)

Se ne čudim,
da se je to zgodilo ravno v TUŠ-u !

Realistko (nepreverjen)

Zadevi je potrebno priti do dna in takšno prodajalko takoj odpustit.

Starejše novice