Opozorilo so izdali tudi avstrijski meteorologi, ki najhujše nevihte napovedujejo prav za območje ob meji s Pomurjem in Štajersko.

Agencija Republike Slovenije za okolje je izdala opozorilo pred novimi neurji, ki bodo popoldne zajele nekatere dele držav. Po njihovih besedah lahko danes popoldne, zvečer in v noči na četrtek pričakujemo predvsem v osrednjem in vzhodnem delu države pogoste nevihte s krajevno močnimi nalivi.

Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje

Opozorilo so izdali tudi avstrijski meteorologi, ki najhujše nevihte napovedujejo prav za jugovzhodno obmejno območje, torej na meji s Pomurjem in Štajersko. 

Vir: Aktuelle Wetterwarnungen für Österreich

Ob nedanih krajevnih nevihtah se lahko pojavijo tudi močnejši sunki vetra in toča, možni so hitri porasti hudournikov in zastoji meteorne vode.

Vremenoslovci zato opozarjajo, da bodo danes popoldan, zvečer in v noči na četrtek ob močnejših nevihtah hitro narasli manjši vodotoki in hudourniki. Ponekod lahko pride do razlivanj. Pojav je možen v večjem delu države, zlasti pa v osrednji in vzhodni Sloveniji.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

BLUZATOR !!!!!!!!

Gost 5 (nepreverjen)

si ti

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

So ti bikci kaj plavali ?

In reply to by Gost 5 (nepreverjen)

Gost 5 (nepreverjen)

Tvoja pamet ti plava in to po gnojšnici.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Hodil si po gnojšnici in smrdo po njej, ko ti je voda v hlev prišla. Drugi biznis si najdi. Boš manj delal in več zaslužil. Znajdi se. Bikce prodaj pa na delo v Avstrijo.

In reply to by Gost 5 (nepreverjen)

Starejše novice