V bližini glavne stavbe Železniške postaje Maribor naleteli na odvržene injekcijske igle.

Kot smo poročali, so sprehajalci v soboškem parku že večkrat odkrili odvržene injekcijske igle, pred časom ob otroškem igrišču, nedavno pa tudi v okolici ribniku. Ti predmeti predstavljajo veliko nevarnost za poškodbe in okužbe, v naši okolici pa žal postajajo prepogost prizor.

S podobnimi težavami se, kot kaže, srečujejo tudi v Mariboru, katerega prebivalci že dlje časa opozarjajo na zadrževanje narkomanov na glavnem kolodvoru v Mariboru. Železniške postaje po vsej Sloveniji so s skritimi kotički, ki jih nudijo, skozi leta postale pribežališče narkomanov.

Na to je pred dnevi znova opozorila bralka Mariborinfo: »Tudi na želežniški postaji glavni v Mariboru ležijo!!«

»Prava žalost je, da ne moreš mirno okoli iti, ker je vedno nekaj narobe tam,« je komentirala druga.

Preberite še

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost121212112 (nepreverjen)

Pa ka te že enkrat te pikaše pod kontrolo spravili, policaji, z policajem na čelu občine??? Ka če enoga vijdin v parki ka se pika jemi zemen pa v oko to kurčevo iglo vteknen. Prekleta gamad.

Puuuuuuj (nepreverjen)

Gost121212112 praf te dan! Nejso normalne vec pijzdo! Ge jih glij tak ne prebaven pa nikdar nemo! Ge je policija?? Hapsajo srmake na beciklene?? Zadetonje zmrdane!!!!!!!!!!!

bela rit (nepreverjen)

V kolikor bi bili po mestu nastavljeni posebni kontejneri za tovrstne brizge kar je po drugih mestih v europi že stalnica se to ne bi dogajalo, pri nas tega ni in verjetno nikoli ne bo.
Sem pa pred dnevom opazil odvržene igle opazil tudi pri nekaterih objektih pri Expanoju -cca 4 kom. Tako da se tudi tam zbirajo tolpice narkomanov-seveda pd okriljem noči.

čarni vrag (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

od kdaj so pa injekcijske igle nevarne
mater ste smotani
če bi bile nevarne jih medicinske sestre ne bi smele uporabljati sploh

Lilo (nepreverjen)

Trbelo de jih rejeno napokate pa de mer

gost 1234567 (nepreverjen)

mater ste dosadni ze s tejmi iglami. policaji so zatou ka jih lovijo, nej ka gledajo ci se kontra vozin z biciklinon...

Grinch (nepreverjen)

hmm, tiste v parku so bile z zaščito, tudi te so z zaščito. "vesten" narkoman. Se prvo piči, potem pa lepo namesti pokrov,

neveneven (nepreverjen)

Lilo (nepreverjen) 2 uri 35 minut nazaj ---da prav imaš vsakomi narkomani en reden šus v žilo ka se vtegne in bo mir ......

markow83 (nepreverjen)

Ka pa če je bil sladkorne bolnik? Ali pa alergik? Policija s ten nema nika, ka igle same po sebe nejso nika nelegalnoga. Nešče vas zajebavle, pa jih piščavle, zato ka van je v Sobote tak fajn druge po zobaj vlačite.

Ka pa te (nepreverjen)

Reden prepih mate med ušesi , kje se le jemljete .

bullshit (nepreverjen)

Blesavi pa plitvi člank, te pa spodaj blesvi pa plitvi komentari..... ka li vij žrejte ka van je tak možgane skurilo? Alkohol dela svoje. Je tak?

Starejše novice