Slika je simbolična.
Na spletnem omrežju Facebook je te dni zaokrožila zgodba o prodaji »čistokrvnih« kužkov, pri katerih naj bi pozneje bila odkrita bolezen. Zdaj objavljamo še drugo plat zgodbe.

Kot smo poročali včeraj, se je na družbenem družbenem omrežju Facebook pojavil zapis zgrožene uporabnice, ki je opozarjala na previdnost ob nakupu pasjih mladičkov z območja Ljutomerja.

Avtorica zapisa je ob tem navajala, da je lani kupila mladička pasme zlati prinašalec, ki se trenutno spopada z obojestransko displazijo kolčnega sklepa.

Ob tem je dodala, da je veterinar pojasnil, da je bolezen genetska in ni mogoče, da bi bolezen izmed vseh legl, doletela zgolj njenega mladička.

Prelaganje krivde in igranje žrtve?

Na plan so prišle nove informacije o neljubi situaciji, oglasila se je še druga stran. Ženska, ki je svarila o domnevni prevari, naj bi izpustila in celo priredila nekatere dele zgodbe. 

Mladiček, ki ga je kupila, naj bi bil povsem zdrav, zdaj trdi vzrediteljica, pregledan s strani uradnega veterinarja in v prodajo oddan v dobri kondiciji. 

Ob tem se vzrediteljica sprašuje, kako so dejansko ravnali z mladičkom.

Prav tako pod vprašaj postavlja zgodbo, da naj bi kužka peljala na pregled k znanemu veterinarju, ki pa naj bi zavrgel zgodbo, in dejal, da osebi v vprašanju k njemu na pregled nista pripeljali mladička. 

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hhhp (nepreverjen)

Eh dajte, dajte zakoj bi si kaj taksnoga zmislila… dejstvo je ka se masovno stancajo psi za masovni zasluzek… pa nisce se ne pita ce so psi v sorodi ale nej. Sto vzreja brez rodovnika DOBRIH namenov NEMA!!!

Jose Cabron (nepreverjen)

Tako je , štepajo pese pol pa se nedolžne delajo

In reply to by Hhhp (nepreverjen)

Vaše ime ... (nepreverjen)

Tu ne moreš nobeni strani verjeti. Zadeva je zrela za uradno preiskavo. Kje ste inšpektorji?

Ee (nepreverjen)

Proizvodnja nerodovniskih psov je najbole betezna stvar

In reply to by Vaše ime ... (nepreverjen)

997764 (nepreverjen)

Totalna budalastina. Prispevek totalno brez vsake vsebine......

Jolak (nepreverjen)

tudi jaz tako pravim, brez repa in glave in brez rdeče niti.

In reply to by 997764 (nepreverjen)

Starejše novice