V samem središču Murske Sobote že več let sameva nekdaj zelo priljubljeni gostinski lokal in tako kazi središče mesta.

Lokal Unisex je vrata zaprl pred slabimi petimi leti in je od takrat počasi propadal. Banka Hypo, je kot lastnica na objektu v preteklosti opravila nekatera nujna vzdrževalna dela ter ga skušala prodati za 420 tisoč evrov, a ker ji ni uspelo, se je njegova prodajna vrednost nižala. Nazadnje je prodajna cena znašala okoli 245 tisoč, a tudi za to ceno ni bilo resnega kupca.

To je novi lastnik Unisexa

Kot kaže, čaka zdaj lokal Unisex svetlejša prihodnost. Skupina Heta, nekdanji Hypo Leasing je namreč našla novega lastnika, to je Dejan Časar, ki ima na Goričkem dnevni bar “Gospoud srmak”. 

Iz javno dostopnih podatkov je razvidno, da je Časar že meseca marca za nakup Unisexa odštel 210.000 evrov, od tega pa je pri banki Intesa Sanpaolo najel za 120.000 evrov kredita. 

Išče se najemnik

Časar zdaj išče najemnika, ki bi gostinski lokal ponovno oživel, ali so interesenti za najem nam Časar v telefonskem pogovoru ni želel povedati.

Spomnimo pa, da lokal ni pripravljen za takojšnje obratovanje, saj je bila gostinska oprema prodana v stečajnem postopku. 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mih (nepreverjen)

resan bedasto, neka kupi pa te davle v najem--ge ti je pamet??

Gejžžžžž (nepreverjen)

Ka pa te lolek ovi ninđa želva ka intervjuje davo kak de napravo neven ka stoga nej odpro??? Pa telko pejnez pa debele avtoje fake ure pa brand cote iz orašja so pogele kapital?

Neven1488 (nepreverjen)

Fake Porsche Panamera :)

In reply to by Gejžžžžž (nepreverjen)

bad-boy (nepreverjen)

mih, ge je tebi pamet? kak se pa te služi????z najemnino de pokrivo obroke posojila, kda odplača je zgradba njegova in se služi z najemnino. mih, kelko razredov sole mas ci neje skrivnost?

fric (nepreverjen)

Lokal je neopremljen in če de dobil 1000 eur max 1500 (što da več nede dugo) na mesec je to 12000 do 18000 na leto. Na 10 let je to 120.000 do 180.000 eur, na 20 let 240.000 do 360.000. Po 7 do 10 let potrebna prenova. Sigurno de naleto na nekoga ka njemi nede plačo in ostal dužen, to je itak običaj.
BAD BOY ge ne bi? nede za obroke in banka nazaj pobej...

In reply to by bad-boy (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Če bi bili interesenti bi se ti že sedaj javili banki. Tako, da bo mogo najemnika s posvejtom iskati. V domačem okolju ga sigurno ne bo našel. Če pa pride iz drugih krajev Slovenije ali pa iz tujine pa je veliki vprašaj, saj je Sobota še prepuna teh kafičov in še denarja je malo.

In reply to by fric (nepreverjen)

rđave (nepreverjen)

Dejan ti tou samo fajn zriktaj pa odpri,samo nej na takšen način kak Škerlak,ka so njemi soboški šminkeri ta odle sedit pa deci jabija pa deci vode pili pa 2 uri sedeli tan pa na konci nej plačali ....leasing je pa itak rajši za avte pa felne šel

Starejše novice