Tudi ta konec tedna prinaša v Mursko Soboto bogato kulinarično, glasbeno, plesno, ustvarjalno in športno dogajanje v sklopu festivala Jesenska igriva ulica.

V soboto, 11. septembra, se bo na Slovenski ulici v središču Murske Sobote odvil festival za vse generacije Jesenska igriva ulica.

Dopoldansko druženje v središču mesta bosta z glasbo opremili Romana Kranjčan in Miša

Prihajajo cirkuški artisti cirkusa Arbadakarba z zanimivo predstavo, modeliranjem balonov, cirkuško delavnico in poslikavami obrazov.

Otroci in starši bodo lahko ustvarjali z naravnimi jesenskimi materiali v ustvarjalnih delavnicah Vrtca Murska Sobota in se preizkusili v spretnostih v športnem kotičku, kjer bodo svoje dejavnosti predstavili Teniška šola Murska Sobota, Plesni klub ZEKO in Društvo za športno rekreacijo Murska Sobota.

Lokalno hrano in izdelke bodo predstavljali domači ponudniki. Spoznati bo moč zgodbo nastanka medu, pomen sadja in zelenjave za naše zdravje, zeleno zlato - bučno olje in nakupovanje brez embalaže.

Organizatorji bodo poskrbeli tudi za osvežilno pijačo in sladke ter slane dobrote.

Na Jesensko igrivo ulico prihajajo Langoš Vinarium, Kmetija Küčan, Medene zgodbe, Sušilnica sadja Vratuša, Koru sladoled, Naša Bauta in Hranilnica prekmurskih dobrot.

V primeru dežja bo Jesenska igriva ulica v soboto, 18. septembra.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice