*Fotografija je simbolična
Otvoritev težko pričakovanega McDonald'sa v Murski Soboti je tik za vogalom. Sedaj v Pomurju iščejo večje število študentov za pomoč.

McDonald's v Murski Soboti bo odprl svoja vrata v sredini avgusta, zato je le še malo časa za ureditev vseh potrebnih stvari pred otvoritvijo in pričakovanim navalom strank. Ena izmed ključnih zadev je zagotovo potreben kader, ki ga bodo zapolnjevali seveda tudi študentje. 

Tako so pri McDonald'su na Mladinski servis v Murski Soboti že podali povpraševanje po študentski pomoči, ki bo potrebna od 20. avgusta dalje.

V soboškem McDonaldsu iščejo 15 fantov in 15 deklet za pomoč pri pripravi hrane, delo na blagajni, čiščenje, strežbo in druga dela. Delo bo potekalo 8 ur dnevno, izmenično in tudi v nočni izmeni. 

Vir: Mladinski servis

Prihod McDonald'sa pozitiven

Ponujajo plačilo 5,60 evra/bruto za dnevno izmeno in 6,20 evra/bruto za delo v nočni izmeni. Ob tem je zahtevana starost najmanj 18 let, s prijavami se pa mudi, saj bo sestanek o delu že 5. ali 6. avgusta

Kot nam je povedal Darko Kutoš z Mladinskega servisa, je povpraševanje po delu v McDonald'su že veliko: "Naval je, saj je zelo malo prostih del, tovrstne ponudbe so zelo zanimive za študente. S študenti bodo dopolnjevali redno zaposlene, fantje bodo delali eno vrsto del, dekleta pa drugo vrsto del. Ta način dela imajo enak po celem svetu in ga sedaj vzpostavljajo tudi v Murski Soboti".

Kutoš prihod McDonaldsa v Mursko Soboto ocenjuje sicer kot pozitiven, tako z vidika zaposlovanja, kakor tudi s ponudbo hrane, ki je pri nas še ni bilo. 

Že pred tem so v McDonald'su iskali tudi kader za redno zaposlitev, ki pa do otvoritve v Murski Soboti opravlja delo v bližnjih poslovalnicah v Mariboru in na Ptuju.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jjjjjjjj (nepreverjen)

Redne ljudi zapisliti pa jim dati redno plačo.

Zujo (nepreverjen)

Nej na pamet. Malo se pozanimaj kelko jih je že rejdno zaposlenih pa na izobraževanje v MB.

In reply to by Jjjjjjjj (nepreverjen)

gesaprin (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kutoš je itaq car

gesaprin (nepreverjen)

zaradi velikega števila minusov popravlan; Kutoša je itaq nej car

In reply to by gesaprin (nepreverjen)

Bučkoiri (nepreverjen)

Redne lidij zaposliti,kak,da bi študenti znali kuhati. Pa čistoča je vprašljiva,ne vem,če si po obisku wc roke umijejo. Malo poglejte po Btc, z Wc direkt v kafič ali trgovino otipavat blago. Fuj,fuj! Ste mi že priskutili McDonalds.

sijo1972 (nepreverjen)

Te pa pri Nikiju kupuješ sladoled, keri ma v tiston kioski samo eno pipo na WC pa odi v naravo.

In reply to by Bučkoiri (nepreverjen)

Gospod Franc (nepreverjen)

Mc Donald's in kuhanje dober vic :)

In reply to by Bučkoiri (nepreverjen)

LG f st jj (nepreverjen)

Kolko x se naj poven da mi prekmurci ne iscemo dela, mi prekmurci iscemo place!
Jel van jasno!

ku59ku (nepreverjen)

jebeš študentsko delo. današnja deca še žemlje ne vejo napol vrezat. sicer pa je dobesedno sranje od hrane

janez b (nepreverjen)

Zelo velika plača,sigurno se ne morejo rešiti interesentov. 🤣🤣🤣

Nevarno.. (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pol leta se dela šenki, pa če si dober potem začneš z minimalcon itd.
TAK BI MOGLO BITI, KA BI SE NAVČILI ŽIVETI.

LG f st jj (nepreverjen)

Hahaha, ne srackaj majmun blesavi!
Ce ena tuja korporacija kot je mc donalds, ne mora placat posteno svojega delavca, naj zapre to franšizo, delavci ne bi smeli biti sužnji prebogatih prascov...

In reply to by Nevarno.. (nepreverjen)

Gospod Franc (nepreverjen)

Mc Donald's je "Franchise" kupljena licenca za sistem katerega imajo v vsakem McDonaldcu ,gospodi z amerike nimajo nič z plačami ipd, ker je lastnik lokala verjetno privatnik ali pa d.o.o :)

In reply to by LG f st jj (nepreverjen)

Pepka (nepreverjen)

5.6e bruto????torej student ne dobi niti 4.5e....dela pa kot n....

Ljubljančan (nepreverjen)

Pozivam vse k bojkotu teh svinj!

Lipou (nepreverjen)

Mene nika ne smejce. Makar se fejst dela pa itaq mislen ka do studenti veseli dodatnega zasluzka zakoj pa nej ... pa neje niti tak slabo placeno, smo meli v krki menje... je pa res ka se dela, vseeno dvomin ka de taksna guzva kak v velkij mestaj, malo dobre vole pa sodelovanja pa de jim lepse vsem. Problem je samo ka prekmurci drujgo ne vejmo kak opravljati drug drugega. Najhujse so tiste ka so doma "pizd*" te pa se nad sodelavci znasajo.... malo vec kulture pa de vsen lepo. In tuj kultura s strani gostov....

Gost1 (nepreverjen)

Lepo, da se išče novo delovno silo in se izogiba plačilu davkov, prispevkov... Najboljše je zaposliti študente ali študentke jim plačati le golo uro. Zakaj pa oni niso upravičeni do malice, prevoza, odpravnine in vsega ostalega, kar je predpisano v predpisih, kolektivnih pogodbah. Čez nekaj let se bo zaposlovalo le študente.

prekmurec75 (nepreverjen)

zaostali Prekmurci bodo delali v tem stresu za pet evrov butast narod

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice