Tretja letošnja Sočna vilica bo potekala v petek,  julija, med 11. in 20. uro, v centru Murske Sobote.

Ta petek bo že tretjič letos v peti sezoni potekala priljubljena ulična avantura Sočna Vilica, ki se bo odvijala na prenovljenem delu Slovenske ulice od 11.00 do 20.00 ure. Tretja Sočna vilica bo poskrbela za razvajanje z domačim pridihom. 

Gud Street Fud
 

Razvajali vas bodo Gud Street Fud, ki ponuja ulično prehrano z mehiškim pridihom in burger-je, vse izključno ročno pripravljeno izpod rok njihovega kuharskega mojstra. Goveje meso za burger-je pečejo na oglju.

TD Hotiza

Turistično društvo Hotiza, ki je organizator tradicionalnih Hotiških ribiških dnevov, je zaradi priljubljenosti začelo svoje ribje jedi ponujati tudi na drugih prireditvah, ponudbo pa so poimenovali “Hotiške ribe TO GO”. Na Sočni vilici se bodo predstavili prvič s ponudbo ribjih “BOOM” jedi. 

TD Gaberje

Turistično društvo Gaberje bo na Sočni vilici razvajalo z langašem - “pristnim prekmurskim fast foodom”.

Locoroll

Znamenite svetovno znane sladoledne rolice ali "ice cream rolls" ponovno razveseljujejo na Sočni vilici. LocoRoll, izbereš si okus, začiniš z dodatkom in uživaš v svojem unikat sladoledu narejenem pred tvojimi očmi.

VAFL.

Prvič se bo na Sočni vilici predstavil V A F L.. VAFL. je lasten brand vaflejev, ki so pripravljeni in servirani na edinstven način v edinstveni in ekskluzivni VAFL. embalaži. Vaflje pripravljajo po svojem domačem receptu in za izdelavo uporabljajo samo najboljše sestavine. Njihovi vaflji so primerni za vse generacije in zadovoljijo vse okuse. Imajo več kot 50 različnih okusov od klasičnih sladkih vafljev, z okusom Nutelle, Oreo piškota, Milka čokolade, Raffaello-ta, do različnih slanih vafljev.  
 
Tudi ta petek ne bo šlo  brez žlahtne kapljice, nazdraviti bo možno z izborom vin iz Slovenskih goric Vina Jamnik in z lager pivom Pajdaš, ki je polnega okusa. 
Poskrbljeno bo seveda tudi za osvežitev z brezalkoholnimi napitki.  
 
Manjkala ne bo niti dobra glasba v akustični izvedbi Happy Vibe

S spleta

Komentarji (0)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Starejše novice