Slovenska ulica bo dobila novo gostinsko ponudbo.

Slovenska ulica je pred tedni zasijala v novi podobi in soju prazničnih luči. Da bi dobila tisti pravi utrip se morajo v mesto vrniti ljudje, ki jih bo tja privabila pestra ponudba. In Slovenska naj bi, ko bo to mogoče oziroma bodo ukrepi to dovoljevali, dobila novo gostinsko ponudbo.

Prazni prostori z novo vsebino

Na Slovenski ulici je še nekaj praznih prostorov in eden od njih bo dobil nove vsebine. Gre za prostor poleg trgovine Mercator pri vodnjaku oziroma na nasprotni strani Zvezde.

Prenova prostorov.

Mestna kavarna na Slovenski

Kot nam je povedal znani pomurski gostinec Mario Maučec, ki ima več gostinskih lokalov po Pomurju, vidi v Slovenski ulici priložnost. Zato se je odločil, da bo vzel v najem prazne prostore in v njih uredil Mestno kavarno

“Slovenska ulica potrebuje kavarno, prostor, kjer bomo lahko v prijetnem ambientu spili dobro kavo in poleg kaj dobrega pojedli.”

Kot pravi Maučec, bodo v ponudbi zajtrki, sladice in različni zdravi prigrizki.

Na vprašanje, kdaj si lahko obetamo otvoritev, pa pravi, da je vse odvisno od situacije s koronavirusom.

Sicer pa spomnimo, da je prenovljena Slovenska ulica tlakovana z granitnimi ploščami, promet pa poteka enosmerno. Prav tako je na Slovenski ulici urejena tudi dostopna točka za brezplačni brezžični internet v mestnem središču, zasejenih pa je bilo tudi več kot 90 dreves vrste gledičija. Postavljeni so bile tudi klopi, koši za smeti, stojala za kolesa in podobno. V sklopu prenove Slovenske, pa je novo podobo dobilo tudi krožišče pri Zvezdi.

S spleta

Komentarji (2)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
repadovrha

CESTITKE TO FALI V VARAŠI KAK STARA JELŠA

krobikar1

Marsikdo ne bo šel glede na osebke,... Ali pa?!

Starejše novice