Celo življenje se je brila, in ko je skoraj že obupala, je zaupala nam – zdaj priporoča vsem Prekmurkam in Prekmurcem. Inovativna tehnologija Sun&Safe omogoča trajno odstranjevanje dlačic tudi poleti. Poskusite lahko BREZPLAČNO!

Ali ste vedeli, da obstaja depilacija, ki prinaša trajne rezultate, ki so opazni že 10-14 dni po prvem obisku? Takrat izpade približno 60 do 80 odstotkov vseh dlačic. Tiste, ki zrastejo nazaj, so tanjše in svetlejše, njihova rast pa je bistveno počasnejša. Z vsakim obiskom je dlačic občutno manj. V specializiranih centrih Nomasvello so uvedli pravo revolucijo na področju trajnega odstranjevanja dlačic. Kot prvi so ponudili tehnologijo, ki se lahko uporablja tudi na porjaveli koži, brez daljšega izogibanja soncu. Najdete jih tudi na SLOMŠKOVI 51 v MURSKI SOBOTI! 

Kaj sploh je fotoepilacija?

So vaši pripomočki do gladke kože britvice, vosek in depilacijske kreme? Ti žal ne dajejo dolgotrajnega učinka. Tudi elektroliza je zamudna in boleča, dermatološki laserji pa izredno dragi in neprimerni za večino tipov kože in dlačic. Če potegnemo črto in združimo hitrost in rezultate brez stranskih učinkov, brez bolečin in skorajda brez omejitev glede barve dlačic, vse poti vodijo do nove dimenzije depilacije – fotoepilacije.

Nomasvello fotoepilacija je najsodobnejši in najbolj inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic z uporabo intenzivne pulzirajoče svetlobe (IPL), ki oddaja mešano svetlobo več valovnih dolžin in omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke. Temelji na principu selektivne fototermolize. Melanin oziroma barvilo v dlačici vpije svetlobo, ki jo oddaja aparat, in jo pretvarja v toploto. Dlačica služi kot prevodnik, ki prenese toploto do mešička in pregreje celice, ki hranijo dlačico oz. omogočajo njeno rast. Z enim tretmajem ni možno uničiti vseh celic, zato so potrebne ponovitve, vendar pa je bistvena razlika vidna že po prvem obisku, ko izpade od 60 do 80 odstotkov dlačic. Tiste, ki po določenem času zrastejo nazaj, so tanjše in svetlejše, njihova rast pa je precej počasnejša. Z vsakim obiskom je dlačic manj, z več ponovitvami pa se lahko odstrani 80 do 90 odstotkov vseh dlačic.

Tehnologija Sun&Safe omogoča odstranjevanje dlačic tudi na porjaveli koži

Tehnologija, ki omogoča izvedbo tretmajev trajnega odstranjevanja dlačic na porjaveli koži, je bila razvita na podlagi izčrpne študije oddelka raziskav in razvoja (zdravniki, inženirji in ostali strokovni sodelavci) v sodelovanju s podjetji, specializiranimi za svetlobne terapije v ZDA in Izraelu. Na podlagi teh raziskav so pri Nomasvello z nekaj spremembami in izboljšavami različnih materialov, opreme in delovnih postopkov dosegli varno in učinkovito odstranjevanje dlačic tudi na koži, ki je bila izpostavljena soncu in žarkom UVA (solarij, itd.).

Tehnologija Sun&Safe ob uporabi zaščitnega prevodnega gela Nomasvello in z nastavitvami, prilagojenimi porjaveli koži, ne zagotavlja le izjemnih dolgoročnih rezultatov, ampak tudi znatno povečuje varnost tretmajev, saj v preteklosti tretmajev trajnega odstranjevanja dlačic na porjaveli koži ni bilo mogoče izvajati zaradi visoke vsebnosti melanina. Tretmaje trajne depilacije je bilo treba v poletnem času prekiniti, kar pa je negativno vplivalo na že dosežene rezultate. Zahvaljujoč omenjeni tehnologiji se lahko sončite in izpostavljate UVA žarkom do 2 dni pred in po tretmaju.

Kakšne so prednosti odstranjevanja dlačic z IPL tehnologijo?

V primerjavi z vsakodnevnimi metodami odstranjevanja dlačic, kot so voskanje, britje, depilacijske kreme in epilatorji, ima fotoepilacija poleg omogočanja trajnejših učinkov tudi številne druge prednosti, kot sta regeneracija poškodovane kože in odpravljanje vraščanja dlačic, ki se pogosto pojavi zaradi puljenja ali britja. V primerjavi z laserjem je cenovno dostopnejša in za razliko od fiksnih dolžin laserja ponuja različne valovne dolžine svetlobe, ki nudijo možnost odstranjevanja različnih vrst dlačic na različnih tipih kože ter individualno prilagajanje nastavitev glede na barvo kože in dlačic ter na njihovo gostoto in debelino.

Revolucionarna (uniseks) cena po predelu

Inovativna in privlačna enotna tarifa 39 evrov na predel je revolucionirala trg fotoepilacije, zato je Nomasvello številka ena med ponudniki trajne depilacije. To dokazuje več kot 1.000.000 zadovoljnih uporabnikov v 1000 centrih v 16-ih državah in v 14-ih centrih v Sloveniji, ki razpolagajo z zdravniško podporo. Njihove specializirane centre poleg Murske Sobote, najdete tudi v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Novem mestu, Novi Gorici, Kranju, Celju, Ptuju, Slovenj Gradcu, Postojni in Domžalah.

POSKUSITE BREZPLAČNO NA SLOMŠKOVI 51 V MURSKI SOBOTI!

Poiščite vam najbližji center in povprašajte po BREZPLAČNEM POSKUSNEM TRETMAJU, ki je namenjen podrobnejši razlagi tretmaja, preverjanju zdravstvenega stanja in izvedbi tretmaja na manjšem delu želenega predela.
Za BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA nas kontaktirajte na 070 388 299 ali na [email protected]. Spremljate pa nas lahko tudi na Facebook ali Instagram profilu.

Bodite brez brige tudi vi z www.brezdlak.si.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice